Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз бях потресен вчера след 10ч по дискавъри пуснаха реклама... ама нищо нямаше за пикадили и доставчиците дето ближат рани .. що ли?
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеРазбрахме,че няма да участваш и явно имаш лични отношения с проблема.Но е тъпо да вземаш бъдещи решения,на база минали събития.По тази логика Едисон е най-голеният измамник.При около 10 000 опита крушката светнала/Предните 9999 лъгал ли е?
Аз по-скоро бях склонен да се включва, макар и символично, ама това с рекламата по телевизията наистина е нелепо. Граничи с рекламата на "Агрион" с "Елате да си вземете вашата земя и да се включите в печеленето от рента".....
Ако това IPO ще се рекламира по телевизията, определено ме притеснява както професионализма на компанията, така и таргет инвеститорите им. До телевизионната реклама бях ОК, ама след нея съм притеснен.... не се ли предполага, че компанията си е достатъчно добра като бизнес и финанси, че трябва да се рекламира и с нелепи реклами тип "вафли".....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
А тока за "опитите" плащал ли си е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеРазбрахме,че няма да участваш и явно имаш лични отношения с проблема.Но е тъпо да вземаш бъдещи решения,на база минали събития.По тази логика Едисон е най-голеният измамник.При около 10 000 опита крушката светнала/Предните 9999 лъгал ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеБях на една от презентациите им. Голямо надъхване от страна на ИП. Хареса ми, добре се представиха. Шестица за сценично поведение и за подготовка по темата.
Коментар
-
и аз бях потресен вчера след 10ч по дискавъри пуснаха реклама... ама нищо нямаше за пикадили и доставчиците дето ближат рани .. що ли?
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...Last edited by 0; 08.06.2018, 20:56.
Коментар
-
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...Last edited by Todor Sabev; 08.06.2018, 20:07.
Коментар
-
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПреди малко и по Дискавъри България го видях! Да ослепееш направо!
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТова да се рекламира IPO по национална телевизия май прецедент у нас. Аз по не нямам спомен за подобно нещо.
- 1 like
Коментар
Коментар