Първоначално изпратено от XP1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Last edited by precakanoto; 28.05.2018, 20:12.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от maverikВикаш - тия са се наточили да отнесат флагмана по пазарна капитализация, като куцо пиле - домат... )))))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aбе може и да не ти изглеждат, ма здравословния скептицизъм си е направо задължителен, за бфб.
Хамериканците като гледам са им на 7-8 ре и на около 4 ев/ебитда пилювците...та всичко над това ми се струват пари хвърлени на вятъра, особено на неликвидна борса, хеле пък и до следващия глобален пазарен джус не останаха безброй години....
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=SAFM&ty=c&ta=1&p=d
https://finance.yahoo.com/quote/SAFM...tistics?p=SAFM
п.п.
Груйчи, не съм казал, че флагмана е №1 по капитализация.
При тия не съм убеден къде ще се налее парата от това ППП...?! Щото са доказали във времето провалени проекти и имат замразени строителни проекти...
Ся, те се презентират, че ше отива сичко само за пилци, по-точно ше стават №1 в разплодни Ейца..., ама, как си казал и ти... традиционно българско недоверие си е факт!
Ша гледаме да видиме..., къде ша се запрат надоле от описания диапазон, па тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Че Флагмана отдавна не е нумеро уно по капитализация Иначе тези започват да ми харесват - още малко инфо да качат и най-вече, ако запишат, че ще дават 90% от печалбата си като дивидент, и са ме спечелили. МНого хора говорят за пилешкото като проблемно месо, и то наистина е такова, но като знам качеството в УСА, нашето направо си е био А цената винаги е определяща - УСА са нмер едно в света и заради нея. Така че ако могат да правят подобна печалба, аз ще си ги купя.
П.С. Спонсори са на първенството по футбол, на Левски, имат и нелоши инициативи - на мен не ми изглеждат като фалшиви герои, но не ги познавам anyway, така че ще ги съдя по делата им, засега не виждам отрицателни неща, освен традиционното българско недоверие
Хамериканците като гледам са им на 7-8 ре и на около 4 ев/ебитда пилювците...та всичко над това ми се струват пари хвърлени на вятъра, особено на неликвидна борса, хеле пък и до следващия глобален пазарен джус не останаха безброй години....
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=SAFM&ty=c&ta=1&p=d
https://finance.yahoo.com/quote/SAFM...tistics?p=SAFM
Last edited by pipbel; 28.05.2018, 15:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеС тия повтарящи се цифри направо подканят Императорът да им изкупи емисията.Last edited by Zdravko; 28.05.2018, 16:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Викаш - тия са се наточили да отнесат флагмана по пазарна капитализация, като куцо пиле - домат... ))))))))))
П.С. Спонсори са на първенството по футбол, на Левски, имат и нелоши инициативи - на мен не ми изглеждат като фалшиви герои, но не ги познавам anyway, така че ще ги съдя по делата им, засега не виждам отрицателни неща, освен традиционното българско недовериеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнениеДо тук всичко беше добре, но 500 млн капитализация ей така гледайки към небето са множко според мен и с 25% ФФ има голяма опасност да падне под емисионната след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3339818[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Доста пропуснати ползи имаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Доста пропуснати ползи имаш....
Ако пример за успешно ИПО е да прибереш парите на хората и след време да не им върнеш нищо,мерси.Last edited by Grosss; 27.05.2018, 09:38.
- 1 like
Коментар
Коментар