Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Last edited by precakanoto; 13.06.2018, 19:33.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеДвоумя се между пазарна и лимитирана около 2лв., като ако е лимитирана, ще мога да запиша малко повече бройки.
- 1 like
Коментар
-
Аз няма да участвам в ИПО.
Но възнамерявам да следя събитията.
Да използвам повишеното внимание и засилената емоция и да ви питам. Може някой да знае.
Изтъкват в рекламния клип за ИПО, че в началото на дружеството са били 6-ма.
Смислено е да се предположи, че двама от тях са братята Ангелови, като кий пърсън в дружеството е Иван Ангелов.
Братята държат по 50 %.
Останалите още в самото начало са били служители?
Въпросът ми е - знаете ли кои са останалите четирима?
нЯКОЙ СРЕЩАЛ ЛИ Е НЯКАКВИ ОТЗИВИ от кой да е от тези четиримата за дружеството и лично за Иван Ангелов?
Някаква идея какво представлява синът?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
но ако най-ниските лимитирани са на 1,90 лв., тогава мисля че цената на аукциона няма да е 1,80 , а 1,90
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Напротив, всичко ще е на 1.80 ако няма достатъчно записали !
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не е задължително да е 1.80,зависи големите какви поръчки са пускали.Иначе в края на аукциона ще си хване от поръчката ти толкова на колкото мине аукциона
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Хората съвсем коректно са си писали размера на еднократните ефекти в презентацията, в проспекта също нещата са достатъчно точно описани. Общият размер на еднократните ефекти в печалбата е 17 млн, в ЕБИТДА 18 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Абсолютно си прав, има преоценки на инвестиционни имоти, но почти всички с изключение на близо 4,5 млн., са илиминирани при проформа консолидацията! Другите еднократни ефекти, за които колегата по-долу говори, са може би нетните приходи от продажбата на агробизнеса на Милениум и дивидентите от Бисер Олива!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Това го разбрах, но кога ще стане ясно на каква цена ще стане ще се случи самото ИПО, и кога ще ми бъде върната евентуалната разлика. В сряда (на 20-ти), или в срядата на другия месец когато ще може да се търгува със самите акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За да приберат едни пари до 100 мил лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не е задължително да е 1.80,зависи големите какви поръчки са пускали.Иначе в края на аукциона ще си хване от поръчката ти толкова на колкото мине аукциона
Коментар
-
Ами ако пусна пазарна поръчка, ще ми блокира 2,35лв. на акция. Ако ИПО-то не се запише на 100%, то цената на всички акции, би трябвало да е 1,80 лв. Та въпроса ми е кога ще ми се отблокират тези 0,55лв. на акция.
Коментар
-
Ами ако пусна пазарна поръчка, ще ми блокира 2,35лв. на акция. Ако ИПО-то не се запише на 100%, то цената на всички акции, би трябвало да е 1,80 лв. Та въпроса ми е кога ще ми се отблокират тези 0,55лв. на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
На индивидуална база да. Има преоценки през ОПР. Почти всички са елиминирани обаче при консолидацията. Това може да се види, като събереш печалбите на инфивидуална база и ги сравниш с консолидираната печалба. Сбора е с над 25 мил повече от консолидираната печалба. Така, че това е поредната партенка и то в инвестиционен форум.
Коментар
Коментар