Първоначално изпратено от Кисимов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Тези отписаха Бисер Олива, така че са длъжници на пазара засега. А същинския градус (виното) заедно с бисера са ги извадили от холдинга като уж нестратегически активи и сякаш става некомфортно при P/S две и половина като швейцарска акция, при това положение Nestle дори си е по-безрисково. Но явно тук интригата е в очакваното разрастване на фона на поскъпващия фураж. Аз имам малко от тези http://cherkizovo.com/ Вчера се е състояло общо събрание. Също и от РосАгро, разбира се. http://www.rusagrogroup.ru/ru/Last edited by Кисимов; 29.03.2018, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Те се листват за да ти приберат парите а не да те правят богат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеЗвучи несериозно да кажат колко дивидент ще дадат още за тази година... или да очаваме парите от IPO-то да се дадат като дивидент (че си правя асоциации с разни ИТ компании).
Иначе и аз чакам проспекта, преди това е само амортизиране на клавиатури...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Е кое му е мъглявото? Казва че досега голяма част от печалбата се е разпределяла като дивидент, и най-вероятно това ще продължи. Гаранция разбира се няма.
няма значение - да не задълбаваме повече защото няма смисъл - нека всички сме живи и здрави, да видим проспекта, а за дивидента ще си пишем пак най-рано след 12 месеца
лека и успешнаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
честно казано това което си цитирал го прочетох, но не разбрах, че обещават дивидент
доста мъгляво ми се вижда за каквото и да е обещание
започнах да срещам интервюта в които вече се споменава юни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение- Досега дружествата от групата са разпределяли голяма част от печалбата си като дивидент. Имаме планове това да продължи. Ниската задлъжнялост на компанията ни го позволява.
честно казано това което си цитирал го прочетох, но не разбрах, че обещават дивидент
доста мъгляво ми се вижда за каквото и да е обещание
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Говориха за месец май. Дали ще спазят срока и дали тогава ще е ИПО-то не знам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, ти не ходиш явно да пазаруваш..Една кора е между 5 и 8 лева.И какво ще си ги пръжнеш ли...Дано не изгориш като с Никиту и салама му...Златната жаба от Ирен пазиш ли я още..
Знам колко струват кокенцата - ама аз и не мисля евентуално да вземам ного акции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБива ли да си такъв "търмък" ве, Импе !? Za една кора... да си дадеш душата ?!
Колеги - вие бихте приели ли дивиденти в кокенца и кокошляци?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
хвърлих един поглед отгоре-отгоре на интервюто в инвестора, но не видях такова обещание
- Планирате ли разпределяне на дивиденти в бъдеще и каква е била дивидентната политика досега?
- Досега дружествата от групата са разпределяли голяма част от печалбата си като дивидент. Имаме планове това да продължи. Ниската задлъжнялост на компанията ни го позволява.
кога се очаква да е включването?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПоне от това интервю става ясно че дивиденти ще има. Или поне такова е обещанието, което не е малко...
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеАз лично ще изчакам да видя цената, но най-вероятно ще рискувам и ще се включа...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар