If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А някой замислял ли се е какво ще стане ако БСП вземат 41-42%, ДПС редовните 5-6%, а 10% от малките десно-центристки партии останат извън парламента? Тогава при преразпределението БСП и ДПС ще имат 55-56% и Доган както не го бива в договорките...направо не ми се мисли, набързо ще забравим за лесните пари от БФБ.
Стискам палци с двете ръце и краката това да не се случи.
Сергей Станишев щял да подпише някакво предизборно споразумение с бизнесмени от Варна, че ако спечели изборите няма да приватизира БМФ - в.Пари от петък. Как ви звучи това?
Според мен предстои движение настрани, не очаквам нови дъна, нито върхове и така до 1-2 седмици преди изборите. Някъде по това време очаквам купувачите да излязат смело на пазара, изненадвайки всички дребни играчи. Относно изборите - колкото и да не понасям БСП и да не желая да ги виждам в управлението, най-вероятно ще са там, но при всички положения ще са с НДСВ, ако искат да управляват. Така че няма от какво толкова да се страхуваме. Малко по-левеещо правителство очаквам от сегашното, но нищо повече. Крайно левичарските идеи и щуротии очаквам да си останат за червените бабки на пленумите. Това е от мен.
До Пепи,
Пепинце, след като ми следиш изявите би следвало да знаеш също, че влязох в Доверие, Албена х-нг. и Ст.планина миналата година по това време на цени съответно 2,60(след сплита =1,30), 2,80 и 1,80.
Сигурно си спомняш, че основен ориентир са ми счетоводната цена и Р/Е и знаеш на какви цени излязох, така че не ме мисли много.
До CIA,
мислиш ли, че Уйлям Ган, Уорън Бъфет и т.н. са я докара ли само от четене? Не, не са . Те не са чели, а са писали книгите, които ти препрочиташ. Прочети статията на Стою Недин във.в. Пари от 17,05,05, стр. 9 "БСП-подсъзнанието я издаде", - столетницата остава със старите предразсъдъци към фондовата борса и доста неща ще ти се изяснят. Нас спекулантите не ни долюбват много от БСП трябва да ти кажа и на големите риби това е пределно ясно.
П..П. есента един с ник ХОХО ми предлагаше бас, че от табаците щял да спечели повече, отколкото аз от КИ-ти, да си го срещал скоро? Да не стане и с теб така?:-)))
Коментар