IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прилючи ли корекцията ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прилючи ли корекцията ???

Някакви дрянови пръчици за шаблони щели да им раздават. Пак ще се прочуем

Коментар

А феновете на ДПС, ще са на гурбет и голяма част от тукашните няма да се справят с интегралната бюлетина.

Коментар

http://aeaf.hit.bg/

Коментар

Абе и аз на това се надявам, но като ги знам как гласуват под строй...

Коментар

Analgine stiga si 4el pora4kovi anketi. Fenovete na BSP stavat vse po malko - poradi naprednala vazrast.

Коментар

А някой замислял ли се е какво ще стане ако БСП вземат 41-42%, ДПС редовните 5-6%, а 10% от малките десно-центристки партии останат извън парламента? Тогава при преразпределението БСП и ДПС ще имат 55-56% и Доган както не го бива в договорките...направо не ми се мисли, набързо ще забравим за лесните пари от БФБ.
              Стискам палци с двете ръце и краката това да не се случи.
              Сергей Станишев щял да подпише някакво предизборно споразумение с бизнесмени от Варна, че ако спечели изборите няма да приватизира БМФ - в.Пари от петък. Как ви звучи това?

Коментар

Според мен предстои движение настрани, не очаквам нови дъна, нито върхове и така до 1-2 седмици преди изборите. Някъде по това време очаквам купувачите да излязат смело на пазара, изненадвайки всички дребни играчи. Относно изборите - колкото и да не понасям БСП и да не желая да ги виждам в управлението, най-вероятно ще са там, но при всички положения ще са с НДСВ, ако искат да управляват. Така че няма от какво толкова да се страхуваме. Малко по-левеещо правителство очаквам от сегашното, но нищо повече. Крайно левичарските идеи и щуротии очаквам да си останат за червените бабки на пленумите. Това е от мен.

Коментар

гледам на графиката се заформя нещо май май пак ще сме надолу

Коментар

добре аналгине, нали запомни колко е BG40 вчера. Пак ще си говорим след изборите.

Коментар

Струва ми се ,че вече приключи.

Коментар

До Пепи,
                        Пепинце, след като ми следиш изявите би следвало да знаеш също, че влязох в Доверие, Албена х-нг. и Ст.планина миналата година по това време на цени съответно 2,60(след сплита =1,30), 2,80 и 1,80.
                        Сигурно си спомняш, че основен ориентир са ми счетоводната цена и Р/Е и знаеш на какви цени излязох, така че не ме мисли много.
                        До CIA,
                        мислиш ли, че Уйлям Ган, Уорън Бъфет и т.н. са я докара ли само от четене? Не, не са . Те не са чели, а са писали книгите, които ти препрочиташ. Прочети статията на Стою Недин във.в. Пари от 17,05,05, стр. 9 "БСП-подсъзнанието я издаде", - столетницата остава със старите предразсъдъци към фондовата борса и доста неща ще ти се изяснят. Нас спекулантите не ни долюбват много от БСП трябва да ти кажа и на големите риби това е пределно ясно.
                        П..П. есента един с ник ХОХО ми предлагаше бас, че от табаците щял да спечели повече, отколкото аз от КИ-ти, да си го срещал скоро? Да не стане и с теб така?:-)))

Коментар

Елана ще дава пресконференция.....................

Коментар

Дали е приключила? Не-е-е-е-е-е тъкмо започва.

Коментар

Да бе, сега следва ерекцията !

Коментар

Едно е ясно: курекцията на корекцията приключи ....

Коментар

Working...
                                X