If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стига с тоя софикс той не е представителен вече. В него има надценени компаний, който тежат много
Коментар
Negramoten
Прилючи ли корекцията ???
Корекцията ще е доста плавна и продължителна Следващите 3 месеца ще картинката ще е малко нагоре последвано от доста надолу и така до изборите Периода ще е подходящ за спекулации.
Ветеранът - просто не бях 100% сигурен, че закрепването в краят на миналата седмица е трайно, старче... просто бях 88% сигурен че е и че пак следва Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Днес ще се разбере със сигурност дали корекцийката приключила е. Според мен - ъхъ.
Но и за в бъдеще ще има такива понякога, макар че аз друга преди събранията не очаквам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Dobre de, izkazah samo moe mnenie. Razresheno e, nali?! Pri men investicionnite reshenia pone ne se bazirat na tova koi kakvi dividenti razdava(vapreki che i te sa dobre doshli i gi uvazavam kato pari vlizashti v sobstveniat mi djob, pri tova s dosta niska danachna stavka). Az lichno pritezavam(pritezavah) ALBHL, Gamza, BTH.
ИМП, и аз смятам така. А най-добрият начин на финансиране е... чрез кредит. Нека да дават кеш на акционерите, лошо няма, а ако дружеството наистина е добре ще вземе кредит когато му трябва. За
Коментар