If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи от позицията, Заецо Бъни... някои можеш и с хилядарка да ги размърдаш и то здраво...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Negramoten
to
“Корекцията според мен ще продължи най-много до понеделник или вторник. Днес се забелязаха позиции, при които има сериозен фундамент за повишение, като Индустриален Холдинг България, където бяха изтъргувани 33 хил. акции, Биовет и Северкооп Гъмза Холдинг. Изтъргуваните 20 хил. броя от металургичния комбинат Кремиковци са в резултат на изпреварващите очаквания на инвеститорите,” каза за Investor.bg Северин Въртигов от ИП Кепитъл Маркетс АД.
Ами мейла ми е the_templar@abv.bg , ако иска някой да пише, но пак казвам , че не се имам за някакъв мега-спец по техн. анализ. Просто изказах някакво лично мнение за хода на борсата, понеже много се изговори напоследък. За хората , които искат да научат повече има достатъчно литература на всякакъв език вкл. и на БГ , вкл. и в нета , така че - да действат. А който настина вярва , че с 50-100 хил . ще помести някой индекс... )) No comment ....
А за технический анализ... той роля си има - и аз тоже графики рисувам, и действително връзка им с психологията и на стадото с емоциите, ама работа на опитният инвеститор е тях да ги избягва, нали тъй? Техническият анализ винаги след фундаменталният да върви трябва, а само на него да се облягаш и за некви вълни да разправяш, това вече... не квантова механика, ами направо шаманство е.
И да не вземеш сега шаман що е да ме питаш...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар