IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прилючи ли корекцията ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прилючи ли корекцията ???

Да, след празниците ще си покаже. Миналата седмица (3-те работни дни) обемите бяха доста малки.

Коментар

Да и аз така мисля защото 800 е психологическо ниво.

Коментар

Не съм много сигурен, другата седмица ще покаже. Ако Софикс се върне над 800 обаче ще съм напълно убеден, че е приключила.

Коментар

Да, нейната кожа...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Вие как мислите дали приключи?

Коментар

Ми да... купуваш на малки порции и яко вдигаш тупурдия тук-там (напр. туканка)...

Коментар

Еееее, чак пък хилядарка.

Коментар

Зависи от позицията, Заецо Бъни... някои можеш и с хилядарка да ги размърдаш и то здраво...

Коментар

• to

“Корекцията според мен ще продължи най-много до понеделник или вторник. Днес се забелязаха позиции, при които има сериозен фундамент за повишение, като Индустриален Холдинг България, където бяха изтъргувани 33 хил. акции, Биовет и Северкооп Гъмза Холдинг. Изтъргуваните 20 хил. броя от металургичния комбинат Кремиковци са в резултат на изпреварващите очаквания на инвеститорите,” каза за Investor.bg Северин Въртигов от ИП Кепитъл Маркетс АД.

Коментар

• to

Позиции със сигурност могат да се поместят с доста по-малко. Пробвал съм и става.

Коментар

• to

Темпларе, позиции. Не индекси. Повечето позиции на БФБ можеш да си ги поместиш с 50-100 хил. лв., че и с по-малко

Коментар

• to

Ами мейла ми е the_templar@abv.bg , ако иска някой да пише, но пак казвам , че не се имам за някакъв мега-спец по техн. анализ. Просто изказах някакво лично мнение за хода на борсата, понеже много се изговори напоследък. За хората , които искат да научат повече има достатъчно литература на всякакъв език вкл. и на БГ , вкл. и в нета , така че - да действат. А който настина вярва , че с 50-100 хил . ще помести някой индекс... )) No comment ....

Коментар

• Do Templar

Moje li da mi dade6 mail ili mi go prati na ybenseghir@hotmail.com. Imam niakolko ? za tehn.analiz.
                            Tnx

Коментар

Ще ти ги пратя, Незнайко...

А за технический анализ... той роля си има - и аз тоже графики рисувам, и действително връзка им с психологията и на стадото с емоциите, ама работа на опитният инвеститор е тях да ги избягва, нали тъй? Техническият анализ винаги след фундаменталният да върви трябва, а само на него да се облягаш и за некви вълни да разправяш, това вече... не квантова механика, ами направо шаманство е.
                              И да не вземеш сега шаман що е да ме питаш...

Коментар

shte vidim li skoro vazhodiashti trendove pri biov i dovuhl
                                Всичко е възможно,само желание да има!
                                Делян Костов ;-)

Коментар

Working...
                                X