IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

4800 са доларовите милионери у нас, колко са във форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

аз интерпретирам прочетеното че са 132 хил милионера и на следващият ред са дадени милиардерите 83

Да, така е. Казват, че в Русия има 132 000 милионера.

Аз също го бях погледнал отгоре, отгоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Точно това казвам на колегата, че в Русия има 132 милиардера! Ти какво различно мислиш, че ми обясняваш на кой ред са?
      аз интерпретирам прочетеното че са 132 хил милионера и на следващият ред са дадени милиардерите 83

Най-много са милионерите в САЩ – 4,39 млн., Япония – 1,2млн., Великобритания – 803 хил., Германия – 775 хил., Китай – 719 хил. В традиционно богати общества като Швейцария милионерите са 363 хил., 217 хил. са в Сингапур, 173 – в Монако, 132 – в Русия.

Най-много милиардери има в САЩ – 641, Китай – 204, Индия – 95, Великобритания – 100, и Русия – 83.
      Last edited by ceneto; 08.03.2017, 13:17.
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Постижение е ако го постигнеш преди да навършиш 30. След това и баба знае. А и сумата отдавна е прекалено тривиална за да бъде някакъв репер. Подозирам че в БГ са поне два пъти повече от написаното в статията.
        Ти милионерче ли си вече...?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          милиардерите са на другият ред 83
          Точно това казвам на колегата, че в Русия има 132 милиардера! Ти какво различно мислиш, че ми обясняваш на кой ред са?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Става дума за милиардери! А ако вярваш, че в Русия има 132 000 милиардери е друго нещо
            милиардерите са на другият ред 83
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Нормален ли си? Очевидно става дума за хиляди. Както и в Монако.
              Става дума за милиардери! А ако вярваш, че в Русия има 132 000 милиардери е друго нещо
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Сериозно, в Русия има само 132?
                Нормален ли си? Очевидно става дума за хиляди. Както и в Монако.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  Това някво постижение и цел на живота ли е да си милионер или как ?!?
                  Постижение е ако го постигнеш преди да навършиш 30. След това и баба знае. А и сумата отдавна е прекалено тривиална за да бъде някакъв репер. Подозирам че в БГ са поне два пъти повече от написаното в статията.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    +++ някои хора вече са загубили почва под краката и се носят на вимани и летявщи киимчета. Не можеш с приказки да им създаваш етика или естетика ))))) А и тези които работят в инвестора са най-големите манипулатори, не се знае кое с каква цел се прави )))))
                    явно пичовете от ЦРУ ей излезна официално вчера в Лийкса, че бъзикали уредите и ги хаквали там незнам си кво, то тея същите сигур бъзикат и новините и кат гледам са сменили генерално CPUто на човекоподобните. С ква цел, ми с такава да не знаеш къде се намираш и да не можеш да различиш черното от бялото с разни натрапвания, че грешното е вярно и обратното ....

Как е да живеем в свят където някаква парясница се разхожда по подиума, някакви дет ритат топка или играят тенис или най-обикновенни крадци мутри/политици да получават/крадат милиони и останалите дет са инженери, сладкари, архитекти, лекари, биотехнолози, програмисти, метачи и шофьори ако щеш дори - да им се кефят щото имали повече точки в компа "пари" натрупани от нищото, че даже и да ги броят ?!? Само не разбрах ползата от тва ква е, но нема значение ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12
                      аз продължавам да се чудим на тъпотата и идиотщината на тая тема и на автора и, че и останалите пригласят в един глас. Това някво постижение и цел на живота ли е да си милионер или как ?!?
                      +++ някои хора вече са загубили почва под краката и се носят на вимани и летявщи киимчета. Не можеш с приказки да им създаваш етика или естетика ))))) А и тези които работят в инвестора са най-големите манипулатори, не се знае кое с каква цел се прави )))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo
                        4800 са доларовите милионери у нас, колко са във форума?
                        haha не се ли сещаш за отговора !?!?! във форума са повече отколкото у нас, статистиката не е ли тотално сбъркана !?!?! )))))))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• аз продължавам да се чудим на тъпотата и идиотщината на тая тема и на автора и, че и останалите пригласят в един глас. Това някво постижение и цел на живота ли е да си милионер или как ?!? Да се възхищавам на 4800те обрали хората в България или на тея в САЩ, Русия, Германия etc. това ли е целта на занятието или ко ?!
                          Ок и кат има 4800 доларови милионера що има 3 милиона души напуснали България що не са останали в страната да станат и те милионери в долари (що не в евро след като сме в ЕС ненам), а авторчето или викаш тва нема значение ?!? ......
                          Last edited by michaelis12; 08.03.2017, 01:26.

Коментар

• За двама гарантирам - при това са мегамултимилионерини. Разбира се - няма да цитирам имена и никове.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз съм милионер бе пичове ..... в японски Йени. И бях милиардер във зимбабвийски долари.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                                Според мен поне 5-6 трябва да има сред форумците
                                може да са и 50-60, което пак ще е малко де

В традиционно богати общества като Швейцария милионерите са 363 хил., 217 хил. са в Сингапур, 173 – в Монако, 132 – в Русия.

Най-много милиардери има в САЩ – 641, Китай – 204, Индия – 95, Великобритания – 100, и Русия – 83.
                                Сериозно, в Русия има само 132?

Тука имаше един милионер, но май доста вода глътна от къси на СиП 500 и напоследък не пише.

Коментар

Working...
                                X