IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да помогнем BGX да бъде успешен ETF в Лондон?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Няма лошо да се рекламира ,въпросът е,че вие го правите аванта. Дали някаде по света някой го прави така? или ще си вземе една хубава комисиона,заплатка или нещо друго. Явно се надявате на келепир от тая работа,ама от сега ви казвам,само ще си загубите врмето.Бизнеса си е бизнес и да рекламираш и да не ще вкараш някой друг стотинкаджия.Големите играчи не четат мненията на сулио и пулио пък особено хвалебствията.
    Силно подкрепям изказаната позиция! Не знам дали коментаторът си е объркал името или е нарочно PrEctical, но определено е практично мислещ човек! Тая няма да стане с писане във форуми. От друга страна, не разбирам понятието "общ интерес" доколкото всички тука се радват когато личната сметка им направи дин дин и влезе печалба! СОФИКС се качва наистина, но да не забравяме на каква цена. Пенсионните фондове дадоха пари във фонда, но са платили на входа 0.50%, плащат 1% годишно за управление, а някой ден ще платят и 2% на изхода! Това са пари от НАШИТЕ пенсионни осигуровки, за които ние на входа /месечните отчисления от заплатата ви/ плащаме 1.5%/, а за годишно управление още 0.5%.... изгубих му края!
    Излиза, че за управлението на пенсионната ми партида плаща няколко пъти!!!! Не на последно място, както г-н Василев напомни има и брок. комисиони, а за "влизане" в изискванията на правилата от техния собствен портфейл досега са платили нещо около 50 хил. лева за врътки през пазара???? Не забравяйте, че има и обратна посока и когато почне да продава фонда, цените ще "летят" по същия начин както се качваха... дано не е скоро -
    IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

А ти драги лобош какво ще правиш докато другите раздават листовки ??
      Гледам си пазарите и това e ,кво толкова се вживявате тука ви се чудя ,сякаш някой е длъжен да набие пари на БФБ та да се отървете от хартиите .
      Имам хартии на БФБ

Коментар

• Няма лошо да се рекламира ,въпросът е,че вие го правите аванта. Дали някаде по света някой го прави така? или ще си вземе една хубава комисиона,заплатка или нещо друго. Явно се надявате на келепир от тая работа,ама от сега ви казвам,само ще си загубите врмето.Бизнеса си е бизнес и да рекламираш и да не ще вкараш някой друг стотинкаджия.Големите играчи не четат мненията на сулио и пулио пък особено хвалебствията.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Ми ходете раздавайте листовки
          А ти драги лобош какво ще правиш докато другите раздават листовки ??

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Ти или не искаш, или не можеш да четеш!
            Съвсем на място си е темата.
            maretoff ти го е написал-

да помислим как може да помогнем, така че BGX да бъде забелязан от инвеститорите по света
            Mи помагайте, какво се кумите. Почвайте да лъжете и мажете по тамошните форуми че етф-а е супер и си спазва на 100% заявеното в проспекта...че всичко е върха на пасивността...

Коментар

• Ми ходете раздавайте листовки

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Мерси, може ли да дадеш линк , в коя секция е най-подходящо да отворя тема, че не съм ползвал форумите на тези сайтове....
                не знам как става, основно чета
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Ква е таз луда тема какво да помагате това е пазар или се доказваш или аут
                  Ти или не искаш, или не можеш да четеш!
                  Съвсем на място си е темата.
                  maretoff ти го е написал-

да помислим как може да помогнем, така че BGX да бъде забелязан от инвеститорите по света

Коментар

• Ква е таз луда тема какво да помагате това е пазар или се доказваш или аут

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                      Доста се изписа по темата, но мисля че идва време дългосрочните инвеститори да помислим как може да помогнем, така че BGX да бъде забелязан от инвеститорите по света.

Ще дам пример - аз съм купувал ETF на държави ( далечна Азия) без да знам нищо за компаните от тези държави. Причината за покупка бе проста - очаквания за голям ръст на GDP в следващи години.

Може например де се помисли и за роуд шоу в Азия - в Сингапур има много българи по банките, които биха помогнали и инвестирали. За България там нямат предрасъдаци като в Европа и може да се закачат доста дребни инвеститори. Знам, че звучи абсурдно, но не говоря случайно това.

Реално без помоща на ПФ нямаше как изобщо да се мисли за Лондон, сега обаче идва по-трудната част от плана.

Време е да помислим повече за общия интерес. Така ли е?
                      Съгласен на 100 % но си мисля че и ИНДИАНЕЦА у америци и канади би могъл да бутне мощно рамо

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        помоща... хммм лично аз за англия пиша в advfn и следя темите в london south east
                        http://uk.advfn.com/
                        http://www.lse.co.uk/

отвори теми и почвай да промотираш
                        Мерси, може ли да дадеш линк , в коя секция е най-подходящо да отворя тема, че не съм ползвал форумите на тези сайтове....

Коментар

• помоща... хммм лично аз за англия пиша в advfn и следя темите в london south east
                          http://uk.advfn.com/
                          http://www.lse.co.uk/

отвори теми и почвай да промотираш
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Как да помогнем BGX да бъде успешен ETF в Лондон?

Доста се изписа по темата, но мисля че идва време дългосрочните инвеститори да помислим как може да помогнем, така че BGX да бъде забелязан от инвеститорите по света.

Ще дам пример - аз съм купувал ETF на държави ( далечна Азия) без да знам нищо за компаните от тези държави. Причината за покупка бе проста - очаквания за голям ръст на GDP в следващи години.

Може например де се помисли и за роуд шоу в Азия - в Сингапур има много българи по банките, които биха помогнали и инвестирали. За България там нямат предрасъдаци като в Европа и може да се закачат доста дребни инвеститори. Знам, че звучи абсурдно, но не говоря случайно това.

Реално без помоща на ПФ нямаше как изобщо да се мисли за Лондон, сега обаче идва по-трудната част от плана.

Време е да помислим повече за общия интерес. Така ли е?
                            Last edited by maretoff; 21.02.2017, 15:33.
                          Working...
                          X