IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С колко % сте на плюс или минус спрямо SOFIX 625 пункта?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

колко % си получил от дивидент при софимоти?
    е тогава дивидентите бяха по 7-8%
    да 15% тогава беше супер време за АДСИЦИ и в България и навън, сега вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      Еха интересно, към 45% на плюс, по бакалски сметки толкоз, все пак софарма имоти са били 3 лева тогава но това е без реинвестиране на дивидентите и реално е повече
      Ех, много хубаво си търгувах и аз АДСИЦ-ите, ама сега като вече нямат кой знае какъв потенциал ще видя кон боб яде ли
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
        Еха интересно, към 45% на плюс, по бакалски сметки толкоз, все пак софарма имоти са били 3 лева тогава но това е без реинвестиране на дивидентите и реално е повече
        колко % си получил от дивидент при софимоти?
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Еха интересно, към 45% на плюс, по бакалски сметки толкоз, все пак софарма имоти са били 3 лева тогава но това е без реинвестиране на дивидентите и реално е повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
            аз повече няма да отговарям на въпроси свързани с доходността на ми защото има много завистливи форумци.
            е аз не съм
            отговаряй
            по може евентуално да ти завидят на абсолютна сума кат опечалба
            Last edited by fortiss; 05.01.2017, 19:27.

Коментар

• Ако Софикс си трайкаше около 500 пункта сега нямаше никакви анкети да има, нито щеше да има толкова пишещи тук с много плюсове !!!
              Явно парите дават криле
              Нооооо... нещата са други и всички ме от лъв нагоре............ ЗАСЕГА ........
              Last edited by fortiss; 05.01.2017, 19:26.

Коментар

• И аз няма да казвам какво ми е доходноста че много инфаркти ще направят . С две думи няма да мерим пиш.ите хехехехехе

Коментар

• аз повече няма да отговарям на въпроси свързани с доходността ми защото има много завистливи форумци.
                  Last edited by Бик в атака; 05.01.2017, 19:31.
                  Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• [QUOTE=15%;n3156087]

Мъча се да те разбера ...

на лични по добре

Коментар

бг акциите от портфейла ще ги сравняваме със
                      SOFIX.......... ок

личните имоти в бг-то ще ги сравняваме с
                      BGREITли???

въпроса ми е за инвестициите в чужди акции кой бенчмарк ще ползваме
                      Моят бенчмарк е 10% + на година. Индекси не ме интересуват.
                      Save
                      Last edited by Alee; 05.01.2017, 19:22.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Мъча се да те разбера защото ако успея научавам интересни неща, но някой път ми е доста трудно. Какво е това чудо, какво искаш да кажеш?

По темата: За доходността си се доверявам на един друг сайт и нямам възможност да я видя за конкретни периоди. Мога да видя за година и от създаване на портфейла. Помня обаче, че 2014 бях на печалба, а 2015 на загуба, което обаче не ми дава кой знае какъв поглед върху казуса със Софикс 620. Ще взема и аз да си направя една профи табличка

Какво не разбра? Виж Мъро не пита , всичко е разбрал! Това не е ли достатъчно, то от много изяснявания се стига и до не желан завършек !

п.п. Ти нямаш ли "мъртви"позиции от БФБ ?
                        Last edited by inta53; 05.01.2017, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Да изчислят собствената доходност от бг акции
                          ако имат и имоти, чужди акции, може да дадат 3 разбивки + една обща

бг акциите от портфейла ще ги сравняваме със
                          SOFIX.......... ок

личните имоти в бг-то ще ги сравняваме с
                          BGREITли???

въпроса ми е за инвестициите в чужди акции кой бенчмарк ще ползваме

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

За много години !!! Живи Здрав и Коректен , че си е в дефицит по другите ширини на контакти !!!
                            С много Мариан , отделно над 35 000 от мъртъвците са в историята и спомена + прехраната на двучленно с-во , по важно е това което са планирали хората от които зависи в голяма степен пазара ни - да бъде сторено и да се подобрява доверието на потребителя в БФБ инструменти и активи !!!

Мъча се да те разбера защото ако успея научавам интересни неща, но някой път ми е доста трудно. Какво е това чудо, какво искаш да кажеш?

По темата: За доходността си се доверявам на един друг сайт и нямам възможност да я видя за конкретни периоди. Мога да видя за година и от създаване на портфейла. Помня обаче, че 2014 бях на печалба, а 2015 на загуба, което обаче не ми дава кой знае какъв поглед върху казуса със Софикс 620. Ще взема и аз да си направя една профи табличка
                            Last edited by 15%; 05.01.2017, 18:38.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

кво, кво

Задай правилен и точен въпрос - ще получиш верния отговор !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

За много години !!! Живи Здрав и Коректен , че си е в дефицит по другите ширини на контакти !!!
                                С много Мариан , отделно над 35 000 от мъртъвците са в историята и спомена + прехраната на двучленно с-во , по важно е това което са планирали хората от които зависи в голяма степен пазара ни - да бъде сторено и да се подобрява доверието на потребителя в БФБ инструменти и активи !!!
                                кво, кво

Коментар

Working...
                                X