ПОРЕДНАТА ДЕБИЛСКА ТЕМА!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С колко % сте на плюс или минус спрямо SOFIX 625 пункта?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Знам че не бива да се храни трол, но понеже съм в настроение ще ти отговоря
Няма как да съм донор на БФБ, защото за 15-те години откакто съм на пазара капитала ми е увеличен 45 пъти и отделно съм теглил и тегля пари ежемесечно за издръжка на семейство. Така че, бъркаш спатиите друже
Сладур!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
... аз не го прочетох като от трол, а просто, че един посредник здраво печели на твой гръб ( от репата)....аз смятам, че марджин търговия ( лихвите по репа в бг) са безумно високи - още една причина за ниска ликвидност на пазара, но това е друга тема за късогледството на водещите ни брокерски къщи.
Поздравление за 45 пъти ...познавам хора и с повече
Абсолютно съм съгласен.
Дори така наречените преф.лихви са супер високи.
Крайно време е някоя банка да се намеси и заеме тази ниша.
Нивата на обезпечения никак не са лоши за заемодателя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Знам че не бива да се храни трол, но понеже съм в настроение ще ти отговоря
Няма как да съм донор на БФБ, защото за 15-те години откакто съм на пазара капитала ми е увеличен 45 пъти и отделно съм теглил и тегля пари ежемесечно за издръжка на семейство. Така че, бъркаш спатиите друже
Поздравление за 45 пъти ...познавам хора и с повече
- 1 like
Коментар
-
спрямо софикс 625 къртя мивки, цепя мрака и лупкам мечки не че бях много активен, по време на мечия пазар бях основно в сфи и малко златен лев. 2016 не беше особено успешна, но пак добре предвид движението на златотоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Донор, не петокласник.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе споделя и положението при мен, за да видите че не го правя само когато съм яко отгоре
Аз съм на -30% спрямо размера на портфейла ми при предишния връх на Софикс. Това се получава най-вече заради грешен тайминг с репата и плащане на лихви по тях през цялия този период. Гледам обаче оптимистично в бъдещето и вярвам че ако тренда се задържи така още година две, в крайна сметка ливъриджа ще се отлати много добре. И другото е че след 15 г. на тоя пазар имам още много какво да уча ... като петокласник съм в момента, а искам да стана професор
Малко хора пишат така във форума.
Поздравления и успех.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе споделя и положението при мен, за да видите че не го правя само когато съм яко отгоре
Аз съм на -30% спрямо размера на портфейла ми при предишния връх на Софикс. Това се получава най-вече заради грешен тайминг с репата и плащане на лихви по тях през цялия този период. Гледам обаче оптимистично в бъдещето и вярвам че ако тренда се задържи така още година две, в крайна сметка ливъриджа ще се отлати много добре. И другото е че след 15 г. на тоя пазар имам още много какво да уча ... като петокласник съм в момента, а искам да стана професор
Коментар
-
Ще споделя и положението при мен, за да видите че не го правя само когато съм яко отгоре
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
зашо тогава пишеш:
след като за да получиш дивидент първо си внасял сумата за да се увеличи капитала ................. кое му е в повечето
---------------------------------------
само от една акция ли ти е бил портфейла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
e да мисля бяха на 2.90 и 3.90, за 4.70 бях продал вече и пропуснах
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениетова е без реинвестиране на дивидентите и реално е повече
---------------------------------------
само от една акция ли ти е бил портфейла?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
мда, а ти участваше ли в увеличението на капитала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеаз повече няма да отговарям на въпроси свързани с доходността ми защото има много завистливи форумци.
винаги си се криел като мишка, и си триеш мнения, и отваряш нови теми да подпитваш това или онова , без самия ти да си казваш мнението по темата...
леко! - да не разбере некой къде са ти двата милиона които управляваш на БФБ хаха, и да те вземе да те изнудва за тях...
ае,
лупкай !"the trend is your friend until the end..."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
е тогава дивидентите бяха по 7-8%
да 15% тогава беше супер време за АДСИЦИ и в България и навън, сега вечеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар