IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СОФИКС, не всички сме техничари като теб. некои са фундаменталисти

Коментар

• Ще поживеем ще видим. Сега и да гадаем няма смисъл.

Коментар

• Аре стига простотий, че ставате смешни!

Коментар

• Niki, дружествата ще покажат добри резултати бъди сигурен при този 10%-ен корпоративен данък ! :-)

Коментар

• За да продължи възходящия тренд дружествата трябва да покажат добри финансови резултати, това ще смъкне леко на долу relative valuation ratios и от там може да очакваме някакъв ръст. Лоши ли си са обаче резултатите. Става лошо. Така мисля аз не искам да ангажирам никой с мнението си.

Коментар

• Aaaaa Bobi нема да бързаш толкова, за де си се разбързал. 1.1.2007 е след месец. Нека дойде дедо Коледа, кви подараци ще ни остави, я много искам да му вида Снежанките таа година, че миналата ги проспах, па после Васильов, Иванов, Юрданов-Йоанов, Атанасов и др. дни па после ще видим кво ще снесе тая наша златна кокошка - Европата

Коментар

• ето логично разсъждение на the mag.
                за DRUPL и аз казах, че интерсната цена мина още на 40 лева.

и както казах в още две други теми, от 01.01.07 година фундаментът ще е царят, пъдарят, богът на БФБ. гответе се за корекции на останалите смешни дружества

Коментар

• Мечо статията на мен ми допадна. Тя всъщност казва много разумни неща- най-вече: опичайте си акъла. И че сгромолясването един ден няма да дойде от големите ликвидни дружества, а от тези които с 10-20 акции на ден правят рекорди. Аз съм 100% съгласен и не мога да разбера хора готови да платят увеличение от 28 на 47 лв за ДРУПЛ за 24% увеличение на печалбата. Ами БРП- от 95 до над 200! Дори ЕРХ ми се вижда, че скочи твърде много хем ще е май единственото публично дружество което ще има голям обем работа в Белене. Е хубаво добри новини и преспективи ама айде да мислим малко, а. Че да няма после- наща тъпа неликвидна борса как ни прецака. Ми то туй и е работата
                  Дано не съм обидил някой, нищо злобно, желая успех на всички и дано баба меца да не ни спохожда много често

Коментар

• Според мен като говори за еуфория госпожица Неделчева име предвид HDPAT, MOSTS, ERH ..... и може би GAZ...investorr-e не ми се сърди, не се сдържах

П.С. Та ще има яко корекции....на некои компании

Коментар

• Мечките идват! Този линк ще Ви е от полза:

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=296644

Коментар

• Пъ-ци-пъ-ци-пъ-ци, мечки, къде сте бре !

Коментар

• Kak sme se keshirali samo za Dekemvri! Gotovi sme za mechkite.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Коле, искам индекса да стане 1400 Я на тва му викам я корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Аз лично много искам да има корекция и я чакам с нетърпение.
                              mnogo hora iskat da ima korekcia, no ne sum sigurna da se povtori sushtiq scenarii ot minalite ot 2005-2006g... opredeleno pone ne i s takava sila, kakto tova stana prez mart-april 2005

Коментар

• Да , но преди да паднат акциите могат мноооого да се качат ... и аз си мисля , че ще бъде точно този сценарий..... Основанието за влизането ни в ЕС мисля ,че е супер.... но ще видим...
                                Лошото е че имам малко кеш...

Коментар

Working...
                                X