IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2004 края 2005 началото имах в предвид.

Коментар

• Дали не е по- удачна аналогията с 2004 ,когато тренда беше трепач.... Тогава еуфорията беше покрай БТК И компенсаторките ...., а сега е влизането ни в ЕС????!!!!

Коментар

• Не забравяйте, че акциите могат да и да падат. Още е рано де, но го имайте в предвид. Сценария е същия, както 2005 година просто сега холдингите ще поскъпнат преди нова година.

Коментар

• Имам си и кеш и акции така че не мечки ами и Кинг Конг да дойде все ми е тая

Коментар

• Мечките нямат никакъв шанс!!!

Коментар

• Аз лично много искам да има корекция и я чакам с нетърпение.

Коментар

• Niki, ами може да имат и акции тия ми ти фондове, мондове и прочее
                Една мънинка корекцийка що ще навреди. А Едно мечо хорце да се извърти няма лошо ?

Коментар

• Вижте договорните фондове що кеш имат. Какви мечки какви крави

Коментар

• Те да дойдат, само да не срещнат едни другари, дето са подготвили големите тояги от кешово дърво, че …

Коментар

• i mecanki i me4oci shte ima ... i kato se sreshtnat ..... ux kakvito sa mi palavi te, kakvo li shte nadrobqt sladurite

Коментар

• според мене ще поиграят мечките

Коментар

• А мечките не са ли вече тук?
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Какви мечки, кви 5 лв...
                            Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Кви мечи хора бе хора, след 3-4 дни идва топлото време, не чухте ли

...само си питам, ако една икономика има 6% ръст...мечките не си ли стоят в гората

Коментар

• Отвсякъде си е време. Ето и сняг заваля.

Коментар

Working...
                                X