If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не съм наясно с терминологията. Какво ще рече поръчал - пуснал си поръчка за покупка вчера, която ще се изпълни днес? Ако е така - едва ли можеш вече да откажеш поръчката. Иначе да - вероятно днес дяловете ще са ти с по - височка цена.
Ама то ако си такъв финансов гуру че да хващаш дъната и върховете - какви фондове - играй директно.
ako iska choveka moje da se otkaje do 15:00 ot porachkata si , no spored men reshenieto dnes da kupuva dqlove e dobro, osobeno ako sa ot 132 ili 159!
Zdraveite...az sum nov tuk...i iskam da vi pomolq za suvet. Poru4al sum dqlove v edin vzaimen fond. Sdelkata 6te se izvur6i dnes v 18:00 po teku6ta cena. No kato gledam v4era i dnes SOFIX-a kak hvur4i nagore, razumno li e to4no sega da gi vzema, ili da otloja sdelkata za sled nova godina, za6toto po moi smetki ve4e 1 dql se e povi6il s okolo 6%, a ne se znae do ve4erta o6te kolko 6te se vdigne. Blagodarq vi.
След първи януари цената ще качи много повече, отколкото тези два дни! Пък и едва ли фонда ще качи чак 6%. Най много 2-3%.
Нещо не съм наясно с терминологията. Какво ще рече поръчал - пуснал си поръчка за покупка вчера, която ще се изпълни днес? Ако е така - едва ли можеш вече да откажеш поръчката. Иначе да - вероятно днес дяловете ще са ти с по - височка цена.
Ама то ако си такъв финансов гуру че да хващаш дъната и върховете - какви фондове - играй директно.
Emi...kakvoto e takova...dnes 6te gi vzema na po visoka cena, posle da re4en 4e 6te padne malko, no taka ili ina4e si otiva nagore i dulgosro4no 6te sum +. 10x
Боби75,ти си голям оптимист бе,4овек(няма лошо)! Над 2200 на мене СОФИКС ми пари и излизам от пазара(ако ще и 10000 да стане после)!А 3600 ЗА СОФИКС Е БЕЗУМЕН БАЛОН!
Ламята,
това че на теб ти пари нищо конкретно не показва за пазара. Поогледай се, може да си седнал на радиатора та затуй да ти парихахахаха
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от zlata lamia
Боби75,ти си голям оптимист бе,4овек(няма лошо)! Над 2200 на мене СОФИКС ми пари и излизам от пазара(ако ще и 10000 да стане после)!А 3600 ЗА СОФИКС Е БЕЗУМЕН БАЛОН!
това е правено от професионалисти в областта
ти чакай да видиш като в СОФИКС влязат пътищата, мостовете и едни други
Zdraveite...az sum nov tuk...i iskam da vi pomolq za suvet. Poru4al sum dqlove v edin vzaimen fond. Sdelkata 6te se izvur6i dnes v 18:00 po teku6ta cena. No kato gledam v4era i dnes SOFIX-a kak hvur4i nagore, razumno li e to4no sega da gi vzema, ili da otloja sdelkata za sled nova godina, za6toto po moi smetki ve4e 1 dql se e povi6il s okolo 6%, a ne se znae do ve4erta o6te kolko 6te se vdigne. Blagodarq vi.
Коментар