Оптимистке, може да си добра психоложка, но нищо не разбираш от икономика. Анализирай това....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
оптимистка
Коментар
-
Пичове, още не сме изтрезнели след НГ, Йорданов и Ивановден! Някои искат първата седмица да чукнат +20% И ПОСЛЕ на спокойствие да пишат във форумите! Любителите на туй явление да пробват с Тото шанс! :-)
Мисля, че големите, насърбали се на попарата на скоростно изтегляне на средства преди миналите ИПО-та сега действат по-предпазливо и по-отдалече, за да няма сривове в дните преди дадено ИПО! Тъй че няма горски животни, а по скоро затишие и планирано засилване :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Брях теа мечки тази Зима няма ли да Нанят на нищо не прилича от тяхна страна.
Ама ха, само ме ядосват, трябва да се хранят по редовно с добри новини от дружествата.
То не бяха Американски, Елански, Китайски, Европеиски и т.н. сега какви са незнам само Мед искат да лапат, Аиде къш да Наняте.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Аз не виждам смисъла на тая тема - ако някой ми го разясни, ще съм много благодарен.
Предлагам да бъде затворена, ако в нея няма да видим нищо друго освен апокалиптичните прогнози на псевдо-специалисти, които имат 30 лв на борсата, разположени в един МОНБАТ и си позволяват да дрънкат врели-некипели, просто защото нямат кеш или са се опарили тъпо, или са незадоволени, или бог знае какво друго.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от kamachoТова имах и аз впредвид.Пазара не е само нагоре и тактиката "купи и дръж " се оказва много погрешна според някой професионални инвеститори.
А ти си от тези хора, които са благородни ... и когато всичките ти мрачни прогнози не се сбъднат, ще напишеш - "Радвайте се, че не стана така, както си мислех" ...
8)
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от ivan61И днес ли?
Коментар
Коментар