If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички ние сме проспали много работи, ама не сме оракули все пак.
е "псувам" се лекинко за тези пропуски....съвсем лекинко-два пъти на глас и три пъти наум...но в крайна сметка го има и другото...по-добре пропуснати ползи,отколкото реализирани загуби
за проспиване мога да кажа за Зрънчо на 37 ст. след това проспах леко като дрямка фиб на 2.05 голямо чудене се чудих дали да купя, а по-лошото е че го обсъдих с жената,та сега гледам по-бързо да гася лампата вечерпроспах и хима на 1.18 и се чудих до последно дали да слагам поръчка(такава беше уговорката с брокерката ми) изпуснах и Софарма трейдинг-там мислех да влизам на 2.10 и пак се чудех и гледах звездите,надявайки се да подскажат и да пуснат мнение по въпроса...друг момент беше чуденето върху Монбат в началото на миналата година на цена 5+....
Амииии.... Смени си ника... оракул...
Всички ние сме проспали много работи, ама не сме оракули все пак.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
за проспиване мога да кажа за Зрънчо на 37 ст. след това проспах леко като дрямка фиб на 2.05 голямо чудене се чудих дали да купя, а по-лошото е че го обсъдих с жената,та сега гледам по-бързо да гася лампата вечерпроспах и хима на 1.18 и се чудих до последно дали да слагам поръчка(такава беше уговорката с брокерката ми) изпуснах и Софарма трейдинг-там мислех да влизам на 2.10 и пак се чудех и гледах звездите,надявайки се да подскажат и да пуснат мнение по въпроса...друг момент беше чуденето върху Монбат в началото на миналата година на цена 5+....
Може би на Атерката - да бях си зел на 1.38 кинта примерно - щеше да е по-добре... ама и сега не съм недоволен.
А есента на Седма година проспах сичките - да бях ги избягал и да бях си купил десетки златни и сосни монети, за да си ги ровя като Скруч - имах тази щура идея и трябваше да я осъществя....
Ама де да знам че тия проклети планктони ще сринат дотолкова пазарът? Пущиняци.
бате нали ви казах да продавате тогава, що не ме послуша, да го еба?
Интересен избор на думи. Какво значи длъжен. Може да се качи, може и да не се качи много. Аз лично смятам че ще се качи, нямам идея кога, нямам идея защо, и нямам идея какво. Въпроса е че като почне да се качва ще съм на пазар.
Няма такова нещо като "задължителни" работи. Има вероятно. Ако нещо е сигурно то вече се случило. И от него нищо не може да се спечели. Печели се от риска.
Тези твои проекти които постоянно се опитваш да реализираш са нещо много по-несигурно от един добре диверсифицар портфейл, но ми се струва че те не ти се виждат така.
Интересен избор на думи. Какво значи длъжен. Може да се качи, може и да не се качи много. Аз лично смятам че ще се качи, нямам идея кога, нямам идея защо, и нямам идея какво. Въпроса е че като почне да се качва ще съм на пазар.
Няма такова нещо като "задължителни" работи. Има вероятно. Ако нещо е сигурно то вече се случило. И от него нищо не може да се спечели. Печели се от риска.
Тези твои проекти които постоянно се опитваш да реализираш са нещо много по-несигурно от един добре диверсифицар портфейл, но ми се струва че те не ти се виждат така.
- Определено. Навлизаме в нова реалност. Аз я виждам, затова съм убеден в нея.
Коментар