IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Движението на коя акция проспахте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Естествено че е диверсифакация. Ако влагам само такива които на мен ми харесват то портфейла ми изцяло ще отразява моето мнение. А моете мнение съвсем нормално може и да е грешно. Така че не е зле да имам акции и които не ми харесват, за да се диверсифицирам извън моето мнение.

Не бих го направил в този момент, просто защото пазара не расте. Но като вземе наистина да расте мисля че ще се получи добре.
    ...Че ме наведе на интересна мисъл:
    - А, наистина, ДЛЪЖЕН ли е някога отново да тръгне /в поне средносрочен план/ нагоре ? Можем ли да изключим едно...как да го кажа, "навлизане в бурни води", при което, като цяло, лодката се подмята но, нали е на морското равнище... Питам се, наистина. Нямам отговор, не и убедителен. Определени стоки / ресурси/ сигурно, рано или късно, ще заформят нов тренд нагоре но, дали ПАЗАРЪТ като цяло, като баланс, освен на търсене и предлагане, и на още ред фактори и явления, като демографски, военни и други, изобщо Е ДЛЪЖЕН или МОЖЕ И да даде една, поне 3-5-8 -годишна монотонно растяща функция? И дали би могло да се предскаже с прилична вероятност КОГА би могло да настъпи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
      Kога това !?
      Ще поживеем, ще видим. Няма смисъл предварително да го мислим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Хехех. Аз ли? На чуждите. На своите още не съм. Защо ли? Ами, щото...Щото още не са 'ръгнАли
        Странно но, не разбирам, защо ти е на боклуци да слагаш. Е ли ТОВА диверсификация?
        - Съмнявам се.
        Естествено че е диверсифакация. Ако влагам само такива които на мен ми харесват то портфейла ми изцяло ще отразява моето мнение. А моете мнение съвсем нормално може и да е грешно. Така че не е зле да имам акции и които не ми харесват, за да се диверсифицирам извън моето мнение.

Не бих го направил в този момент, просто защото пазара не расте. Но като вземе наистина да расте мисля че ще се получи добре.

Коментар

Ха сега де. Кога дойде, кога се наду тоя балон, та никой не го разбра !?
          Е, ти сега...Кога поп ти е показал Господ? Вервай, рекох, не проверясвай. А иначе, да не ти пука. Аз, например, изтървях абълчиците, кога Стиви още беше на коня, преди три години, и сега ма е яд...ама не помага. За нашенски не се и сещам - сигурно, щото са едни надеждни, сигурни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Вече е в ход. вЕрвай батя си
            Ха сега де. Кога дойде, кога се наду тоя балон, та никой не го разбра !?

Коментар

• BTH /разпродадох на 43-44лв./

Коментар

Kога това !?
                Вече е в ход. вЕрвай батя си

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  На ного - човек не може да предвиди сичко.

Може би на Атерката - да бях си зел на 1.38 кинта примерно - щеше да е по-добре... ама и сега не съм недоволен.

А есента на Седма година проспах сичките - да бях ги избягал и да бях си купил десетки златни и сосни монети, за да си ги ровя като Скруч - имах тази щура идея и трябваше да я осъществя....

Ама де да знам че тия проклети планктони ще сринат дотолкова пазарът? Пущиняци.
                  Гледай да не се нахендриш в чичо Скрудч, като дойде дъното и баш в дъното да се набуташ в дрънкулките

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    ...

Но за следващия балон мисля да сложа няколко процента в пълни боклуци.
                    Kога това !?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      На чез, меком, оцк, еврохолд, химимпорт, ццб. ктб, бакб, пиб И продължавам да ги отспивам, даева и хартията ..

Коментар

• Движението на коя акция проспахте?
                        Хехех. Аз ли? На чуждите. На своите още не съм. Защо ли? Ами, щото...Щото още не са 'ръгнАли
                        Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        На всички които не ми харесват. Слабо ме интересува как се движи дадена акция, ако компанията зад нея не ми харесва.

Странно но, не разбирам, защо ти е на боклуци да слагаш. Е ли ТОВА диверсификация?
                        - Съмнявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          На всички които не ми харесват. Слабо ме интересува как се движи дадена акция, ако компанията зад нея не ми харесва.

Коментар

• На ного - човек не може да предвиди сичко.

Може би на Атерката - да бях си зел на 1.38 кинта примерно - щеше да е по-добре... ама и сега не съм недоволен.

А есента на Седма година проспах сичките - да бях ги избягал и да бях си купил десетки златни и сосни монети, за да си ги ровя като Скруч - имах тази щура идея и трябваше да я осъществя....

Ама де да знам че тия проклети планктони ще сринат дотолкова пазарът? Пущиняци.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Движението на коя акция проспахте?

Working...
                            X