интересна тема...позабравена напоследък...да не се случи да стане актуална след няколко месеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Движението на коя акция проспахте?
Collapse
X
-
michaelis
Аз живота си проспах с тея акций, те ме питат коя акция съм проспал ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАмииии.... Смени си ника... оракул...
Всички ние сме проспали много работи, ама не сме оракули все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеза проспиване мога да кажа за Зрънчо на 37 ст. след това проспах леко като дрямка фиб на 2.05 голямо чудене се чудих дали да купя, а по-лошото е че го обсъдих с жената,та сега гледам по-бързо да гася лампата вечерпроспах и хима на 1.18 и се чудих до последно дали да слагам поръчка(такава беше уговорката с брокерката ми) изпуснах и Софарма трейдинг-там мислех да влизам на 2.10 и пак се чудех и гледах звездите,надявайки се да подскажат и да пуснат мнение по въпроса...друг момент беше чуденето върху Монбат в началото на миналата година на цена 5+....
Всички ние сме проспали много работи, ама не сме оракули все пак.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
за проспиване мога да кажа за Зрънчо на 37 ст. след това проспах леко като дрямка фиб на 2.05 голямо чудене се чудих дали да купя, а по-лошото е че го обсъдих с жената,та сега гледам по-бързо да гася лампата вечерпроспах и хима на 1.18 и се чудих до последно дали да слагам поръчка(такава беше уговорката с брокерката ми) изпуснах и Софарма трейдинг-там мислех да влизам на 2.10 и пак се чудех и гледах звездите,надявайки се да подскажат и да пуснат мнение по въпроса...друг момент беше чуденето върху Монбат в началото на миналата година на цена 5+....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа ного - човек не може да предвиди сичко.
Може би на Атерката - да бях си зел на 1.38 кинта примерно - щеше да е по-добре... ама и сега не съм недоволен.
А есента на Седма година проспах сичките - да бях ги избягал и да бях си купил десетки златни и сосни монети, за да си ги ровя като Скруч - имах тази щура идея и трябваше да я осъществя....
Ама де да знам че тия проклети планктони ще сринат дотолкова пазарът? Пущиняци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересен избор на думи. Какво значи длъжен. Може да се качи, може и да не се качи много. Аз лично смятам че ще се качи, нямам идея кога, нямам идея защо, и нямам идея какво. Въпроса е че като почне да се качва ще съм на пазар.
Няма такова нещо като "задължителни" работи. Има вероятно. Ако нещо е сигурно то вече се случило. И от него нищо не може да се спечели. Печели се от риска.
Тези твои проекти които постоянно се опитваш да реализираш са нещо много по-несигурно от един добре диверсифицар портфейл, но ми се струва че те не ти се виждат така.
поредното отлично изразено мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа всички които не ми харесват. Слабо ме интересува как се движи дадена акция, ако компанията зад нея не ми харесва.
Но за следващия балон мисля да сложа няколко процента в пълни боклуци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересен избор на думи. Какво значи длъжен. Може да се качи, може и да не се качи много. Аз лично смятам че ще се качи, нямам идея кога, нямам идея защо, и нямам идея какво. Въпроса е че като почне да се качва ще съм на пазар.
Няма такова нещо като "задължителни" работи. Има вероятно. Ако нещо е сигурно то вече се случило. И от него нищо не може да се спечели. Печели се от риска.
Тези твои проекти които постоянно се опитваш да реализираш са нещо много по-несигурно от един добре диверсифицар портфейл, но ми се струва че те не ти се виждат така.
Коментар
-
Интересен избор на думи. Какво значи длъжен. Може да се качи, може и да не се качи много. Аз лично смятам че ще се качи, нямам идея кога, нямам идея защо, и нямам идея какво. Въпроса е че като почне да се качва ще съм на пазар.
Коментар
Коментар