С наши майстори си е най-евтино. Някой от австрийска строителна фирма няма ли офертата ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Себестойност на стрителство в Австрия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам дали е вярно, но ми казаха за българин дето си платил на български майстори, българските цени за ремонт на апартамент, транспорт и ядене, за да му направят ремонта в Австрия.....Бил на здрава далавера....
Работили събота и неделя, за да не ги ловят властите....
Контроли има и weekend
Коментар
-
за да говорим конкретно !!!
http://wirtschaftsblatt.at/home/life.../home/index.do
http://wirtschaftsblatt.at/home/life.../home/index.do
във Виена, цените отново удаааааааааааариха 27.500.- Евро /м2
ТОВА Е КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ, а не не съм виждал и само дочул..
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене знам
единия си сложил фаянс за 15 ойро/м2 ,а другия за 150 ойро ...................... ти каква представа добиваш - нямам си на идея
------------
имам познат който си прави къща преди 2 години на около 25-30 км от Виена .................... не знам в коя посока точно, но селото го знаех ама съм го забравил ..................... показва ми тогава някакви сайтове и сравнявахме цени
не си спомням дали започна да строи къща на "гол" парцел или е имало някаква къща в парцела която е ползвал за фасада, но мисля, че всичко смени и от старата къща нищо не е останало
парцела му струваше 60-65 К ойро (имаше ли някаква барака вътре не помня) ................. взе си бригада от Б-я (какво им е платил той си знае) ...................... за материалите разправяше, че стрували като в Б-я ---> същите цени само че в ойро и поне 3 пъти по-качествени
преди 2 седмици се видяхме и каза, че къщата му струвала 300 К ойро ................ толкова можел да и вземе в момента...
ако някой иска мога да ги срещна и да си говорят .................... аз къщата не съм я виждал на живо и не мога нищо да кажа повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене знам
единия си сложил фаянс за 15 ойро/м2 ,а другия за 150 ойро ...................... ти каква представа добиваш - нямам си на идея
------------
имам познат който си прави къща преди 2 години на около 25-30 км от Виена .................... не знам в коя посока точно, но селото го знаех ама съм го забравил ..................... показва ми тогава някакви сайтове и сравнявахме цени
не си спомням дали започна да строи къща на "гол" парцел или е имало някаква къща в парцела която е ползвал за фасада, но мисля, че всичко смени и от старата къща нищо не е останало
парцела му струваше 60-65 К ойро (имаше ли някаква барака вътре не помня) ................. взе си бригада от Б-я (какво им е платил той си знае) ...................... за материалите разправяше, че стрували като в Б-я ---> същите цени само че в ойро и поне 3 пъти по-качествени
преди 2 седмици се видяхме и каза, че къщата му струвала 300 К ойро ................ толкова можел да и вземе в момента...
ако някой иска мога да ги срещна и да си говорят .................... аз къщата не съм я виждал на живо и не мога нищо да кажа повече...
но като тръгне диалога и се оформя някаква картинка.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеее убу де, но все некой може да каже "мен примерно ми излезна толко и толко при е такива параметри и в тоя район"
и като се съберат няколко мнения може да се добие представа, нали така
------------
ако някой иска мога да ги срещна и да си говорят .................... аз къщата не съм я виждал на живо и не мога нищо да кажа повече...Last edited by _1912_; 27.09.2016, 17:15.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеГоворим за къща без обзавеждане и екстри. Примерно цента на груб строеж в БГ е около 80 EUR и това с документи и проектиране.
В Австрия едва ли е повече от 200-300, но ако някой знае да каже !
това значи, при малко земетресение - къщата пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениеако питаш, колко най- тънко мога да мина, е друго нещопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеимах предвид по-сериозни мнения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение5.000.- на м2 в Санкт Пьолтен..
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеее убу де, но все некой може да каже "мен примерно ми излезна толко и толко при е такива параметри и в тоя район"
и като се съберат няколко мнения може да се добие представа, нали така
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеТова е като да питаш "колко струва един компютър", "колко струва една кола" или "колко струва един апартамент" само дето отговорът може да варира в много по-големи граници. Зависи от толкова много фактори, че така зададен въпросът е напълно безсмислен.
и като се съберат няколко мнения може да се добие представа, нали такапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеНякой запознат ли е колко излиза да си построиш къща в Австрия от примерно 100 м2 ?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар