IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Себестойност на стрителство в Австрия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С наши майстори си е най-евтино. Някой от австрийска строителна фирма няма ли офертата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Не знам дали е вярно, но ми казаха за българин дето си платил на български майстори, българските цени за ремонт на апартамент, транспорт и ядене, за да му направят ремонта в Австрия.....Бил на здрава далавера....

Работили събота и неделя, за да не ги ловят властите....
      значи, гузен негонен бягал. За собствен апартамент, по принцип властите не правят проблеми.

Контроли има и weekend

Коментар

• Не знам дали е вярно, но ми казаха за българин дето си платил на български майстори, българските цени за ремонт на апартамент, транспорт и ядене, за да му направят ремонта в Австрия.....Бил на здрава далавера....

Работили събота и неделя, за да не ги ловят властите....

Коментар

• за да говорим конкретно !!!

http://wirtschaftsblatt.at/home/life.../home/index.do

http://wirtschaftsblatt.at/home/life.../home/index.do

във Виена, цените отново удаааааааааааариха 27.500.- Евро /м2

ТОВА Е КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ, а не не съм виждал и само дочул..

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            не знам

единия си сложил фаянс за 15 ойро/м2 ,а другия за 150 ойро ...................... ти каква представа добиваш - нямам си на идея

------------

имам познат който си прави къща преди 2 години на около 25-30 км от Виена .................... не знам в коя посока точно, но селото го знаех ама съм го забравил ..................... показва ми тогава някакви сайтове и сравнявахме цени

не си спомням дали започна да строи къща на "гол" парцел или е имало някаква къща в парцела която е ползвал за фасада, но мисля, че всичко смени и от старата къща нищо не е останало

парцела му струваше 60-65 К ойро (имаше ли някаква барака вътре не помня) ................. взе си бригада от Б-я (какво им е платил той си знае) ...................... за материалите разправяше, че стрували като в Б-я ---> същите цени само че в ойро и поне 3 пъти по-качествени

преди 2 седмици се видяхме и каза, че къщата му струвала 300 К ойро ................ толкова можел да и вземе в момента...

ако някой иска мога да ги срещна и да си говорят .................... аз къщата не съм я виждал на живо и не мога нищо да кажа повече...
            сиреч, чешеш си езика

Коментар

не знам

единия си сложил фаянс за 15 ойро/м2 ,а другия за 150 ойро ...................... ти каква представа добиваш - нямам си на идея

------------

имам познат който си прави къща преди 2 години на около 25-30 км от Виена .................... не знам в коя посока точно, но селото го знаех ама съм го забравил ..................... показва ми тогава някакви сайтове и сравнявахме цени

не си спомням дали започна да строи къща на "гол" парцел или е имало някаква къща в парцела която е ползвал за фасада, но мисля, че всичко смени и от старата къща нищо не е останало

парцела му струваше 60-65 К ойро (имаше ли някаква барака вътре не помня) ................. взе си бригада от Б-я (какво им е платил той си знае) ...................... за материалите разправяше, че стрували като в Б-я ---> същите цени само че в ойро и поне 3 пъти по-качествени

преди 2 седмици се видяхме и каза, че къщата му струвала 300 К ойро ................ толкова можел да и вземе в момента...

ако някой иска мога да ги срещна и да си говорят .................... аз къщата не съм я виждал на живо и не мога нищо да кажа повече...
              той за това човека беше писал, че го интересува цената за квадрат на груб строеж
              но като тръгне диалога и се оформя някаква картинка.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                ее убу де, но все некой може да каже "мен примерно ми излезна толко и толко при е такива параметри и в тоя район"
                и като се съберат няколко мнения може да се добие представа, нали така
                не знам

------------

Last edited by _1912_; 27.09.2016, 17:15.
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                  Говорим за къща без обзавеждане и екстри. Примерно цента на груб строеж в БГ е около 80 EUR и това с документи и проектиране.
                  В Австрия едва ли е повече от 200-300, но ако някой знае да каже !

това значи, при малко земетресение - къщата пада

Коментар

• Говорим за къща без обзавеждане и екстри. Примерно цента на груб строеж в БГ е около 80 EUR и това с документи и проектиране.
                    В Австрия едва ли е повече от 200-300, но ако някой знае да каже !

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
                      ако питаш, колко най- тънко мога да мина, е друго нещо
                      мисля, че ако си дал 5к евро в сент плотен бая си се наиграл
                      препоръка е

Коментар

имах предвид по-сериозни мнения
                        ако питаш, колко най- тънко мога да мина, е друго нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
                          5.000.- на м2 в Санкт Пьолтен..

имах предвид по-сериозни мнения
                          препоръка е

Коментар

ее убу де, но все некой може да каже "мен примерно ми излезна толко и толко при е такива параметри и в тоя район"
                            5.000.- на м2 в Санкт Пьолтен..

Коментар

Това е като да питаш "колко струва един компютър", "колко струва една кола" или "колко струва един апартамент" само дето отговорът може да варира в много по-големи граници. Зависи от толкова много фактори, че така зададен въпросът е напълно безсмислен.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                                Някой запознат ли е колко излиза да си построиш къща в Австрия от примерно 100 м2 ?
                                Това е като да питаш "колко струва един компютър", "колко струва една кола" или "колко струва един апартамент" само дето отговорът може да варира в много по-големи граници. Зависи от толкова много фактори, че така зададен въпросът е напълно безсмислен.
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X