може би у нас ефекта не е незабавен,а се появява след време .....монбат например беше 4 лв. преди няколко години.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно изкупуване на акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от metala Разгледай мнениепо принцип обратното изкупуване на акции е силен сигнал към инвеститорите,че акцията е подценена....
Коментар
-
Обратните изкупувания на акции – влияние върху цената на дружествата
и ефекти за акционерите
http://www.unwe.bg/uploads/Alternati...kov-2-2016.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениена теория трябва да е нещо положително, но приложението на практика за мен доказва че не е
п.с. нищо лично към бг мажоритарите
Впрочем и навън са доста порочни практиките в това отношение. Данните показват че най големи са обратните точно по маркет топовете и най малко по дъната...а би трябвало да е точно обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениефирмите са самия емитент.нещо не се разбира какво искаш да кажеш
Много е добра темата, казуси много, практики малко...
Като събере инфо по закон и по практики, нека Антония да сподели...
пп Все пак и Мажоритарите трябва да научат нещо за добрите практики по света....
Коментар
-
Първоначално изпратено от antoniq Разгледай мнениездравейте. Пиша анализ за обратното изкупуване на акции от българските компании и ще ми е интересно вашето мнение по темата и дали смятате че, фирмите, които извършват такива процедури спечелват доверието на емитента.
Коментар
-
Обратно изкупуване на акции
здравейте. Пиша анализ за обратното изкупуване на акции от българските компании и ще ми е интересно вашето мнение по темата и дали смятате че, фирмите, които извършват такива процедури спечелват доверието нa инвеститорите.Last edited by aleks262; 26.06.2016, 19:52.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар