If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги е имало и ще има такива които са на върха на хранителната верига и други които са в основата и живеят за да слугуват,всеки сам трябва да реши къде иска да е
Не само е имало ами си го има и сега соца Само че не е в таксито хахахаха
имало е дудуци дори и в таксито през 84та го е немало тоя Соц. От как стъпват двуноги 70К год. вече на тая земя има робство, само днешното е с лъскава опаковка иначе си е същото както и, че проблемите идват от парите и жените и тва си е от как свет светува ..... и при динозаврите кат погледнеш е било също така. Едни са си пасяли кротко после пристига няккав по голем и озъбен глиган и на салата, а това също не е Социализъм .... не може да ядеш побратимите си нищо, че са вегани .....
В царска Русия отива бандата евреи начело с Ленин крадеца ..
Веднага следва анулиране на царските външни дългове(които са били минимални) и бясно печатане на пари иначе няма как болшевиките да изпълнят обещанието си всички да са богати.Резултата е известен - глад и огромна инфлация! Едва след 1925 г. Великия Сталин успява да стабилизира икономиката,но остатъците от троцкизма(болшевиките) виреят в световен мащаб и до днес и то на запад от Белград!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ами ти незнаеш кво говориш бе ало .... кат каам аз, че Соц. никога ама никога не е имало ти не ми верваш. Хората не сме дорасли за тва бе как да ти обясним ?!? В царска Русия отива бандата евреи начело с Ленин крадеца сегашния еквивалент Ходорковски и се почва кражбата и убийствата на века. Какъв Цоциализъм какъв Комунизъм в Куба същата раота Кастро взима власта и до 90г. на власт ама това не е Социализъм бе бастун не е щото пак 5 човека са на върха и останалите са роби панимаеш ?!?
ами ти незнаеш кво говориш бе ало .... кат каам аз, че Соц. никога ама никога не е имало ти не ми верваш. Хората не сме дорасли за тва бе как да ти обясним ?!? В царска Русия отива бандата евреи начело с Ленин крадеца сегашния еквивалент Ходорковски и се почва кражбата и убийствата на века. Какъв Цоциализъм какъв Комунизъм в Куба същата раота Кастро взима власта и до 90г. на власт ама това не е Социализъм бе бастун не е щото пак 5 човека са на върха и останалите са роби панимаеш ?!?
Не само е имало ами си го има и сега соца Само че не е в таксито хахахаха
Ми то много хубаво ама соца и комунетата не са изобретени в царска Русия, да ти споделя
Просто партийките им са изчезнали до незначителни размери навсякъде в цивилизацията - щото хората искат не само да ядат, ами и да си купуват коли и т.н. - а в Куба, Венецуела и Рашастан нещо не се получи
Германското икономическо чудо не се случва като идва Хитлер на власт, то е отпреди Първата Световна война.Той идва на власт в резултат на това че икономиката рухва поради оттока на инвестициите, а Първата световна война е точно опита да спрат изтичането на капиталите но я губят. САЩ по него време приемат тези капитали които бягат от Германия и евреите изнасят. Тактиката на Хитлер е безпогрешна - да вдигне скоростта на бягащите капитали на макс. и погва евреите и успява, защото колкото по бързо приключи периода на износ толкова по добре пък и при голямо бягство те не могат да изнасят ефективно защото бързат и просто оставят активите без да ги осребрят.
Китай ще направи същото, вече изграждат механизма с който ще подгонят западните фирми и те ще бягат така че глезените им ще бият в задните им части.
ше го разширим ве за кво да гледам само некви щуротии кой как напрай тема и веднага се пръкват едни и същи и се почва Ленин Сталин Путлер СССРа и комунистите и как Америката била манна демократична небесна .... като същите ама джан джун си немат и напрестава какво е Социализъм или Демокрация щото обществото не е дорасло за там и никога такова нещо не е имало или съществувало.
Ей тука човека напрайл тема за "новите роби (на банковата система)" и веднага пак некви тъпотии ми мноо ясно че листата ше стане мноо грамадна ....
Ми то много хубаво ама соца и комунетата не са изобретени в царска Русия, да ти споделя
Просто партийките им са изчезнали до незначителни размери навсякъде в цивилизацията - щото хората искат не само да ядат, ами и да си купуват коли и т.н. - а в Куба, Венецуела и Рашастан нещо не се получи
Коментар