IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

15 години Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Любомир Леков: Човек трябва да направи така, че парите да работят за него

Още малко по темата - интервю на Любо Леков за Блумбърг ТВ:

http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...a-nego-215369/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Сега гледам шитовете, които съм пуснал в първия си пост....
      Нищо не е останало живо от тях
      А ние сме още живи
      To пък един жювот !!!

Привет МАМУН !!!
      ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• User #182. Само 181 са пред мен... Като гледам че сега са над 20К, значи съм в top 1%
        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Еха-а-а - намерих първия си пост от преди 13 години ...

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Нещо се раздвижва на фронта с компенсаторките от лихвоточки. Ще ги приравнят към останалите като платежно средство.
          Подробностите в:

http://www.dnevnik.bg/show/Default.a...=76691&rubrid=

Ще съм благодарен за всякакви коментари по темата. Имам номинал 206 000 лева от тях и ми трябват пари в брой спешно.
          В горната статия в "Дневник" се твърди, че всичко е решено и е въпрос само на време да се оформи в съответните закони.
          Това ще рече, че ще се изравнят с пазарната цена на останалите компенсаторки (обема на емисията е малък на фона на другите,
          така че почти няма да повлията на пазарните цени). Въпросът е ще имат ли пазар преди това и на каква цена, тъй като не ми се
          чака. Записите не са безналични, но са свободно прехвърляеми без ограничения. Прехвърлянето става с джиросване
          и регистриране пред издателя - в случая областната управа.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.С. И последн съвет - преди беше лесно да се обсъжда с Андрей и той фиксираше някои неща, доколкото можеше, сега е доста по-трудно да се стигне до екипа, обикновено се блъскаш в стената на модерацията и до там, което отказва немалка част от читавите списващи тук, които, да си сложим ръка на сърцето, не са чак толкова много, за да си позволявате да ги губите!!!
            Мерси Груйче, верно си коментирахме доста. Сигурен съм, че Бойо и сега обръща внимание, ако го потърсите или питате. Усещането ти може би не е такова, защото аз прекарвах доста време във форума и проблемите му ме засягаха съвсем пряко.

Питайте и изисквайте, както винаги досега. Това е движело инвестор и форума напред през годините, така че и занапред ще е така. Екипът е тук и съм сигурен, че ще се отзове

Поздрави на Инвестор за годишнината и от мен, в половината от годините, които празнуват, съм бил замесен и аз

Коментар

• за сайта, капиталовия пазар и ролята на форума

Oще по темата за сайта, капиталовия пазар и ролята на форума - от интервюто на Мариян за Bloomberg TV Bulgaria:

http://www.investor.bg/medii/455/a/i...maciia-214458/

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                Браво, 15 години си е зрелост.
                Радвам се, че 'доайените' се навъртат наоколо. Това го държи жив.

.
                Сега гледам шитовете, които съм пуснал в първия си пост....
                Нищо не е останало живо от тях
                А ние сме още живи

Коментар

• ха, аз съм бил от 4-ри години само. И още 2 само четене преди това.
                  Единственият форум, който следя напоследък.
                  Браво, 15 години си е зрелост.
                  Радвам се, че 'доайените' се навъртат наоколо. Това го държи жив.

Само така, истината е във форумите, по-малко спам, повече полезни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Наивников - не сме затрили нищо - просто един вид си живеем туканка.
                    Е, чак пък да живеем
                    Аз съм буквално от първия ден във форумa..
                    Имаше теми, където кипеше от живот.
                    Валутна търговия западна.

Малко усмивки от старите ленти
                    NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Кво съм бил надъхано келеме

Коментар

• Честит юбилей! Не мога да си представя, как би ми минал деня без Вас. Вече повече от 10 години почти всеки ден сме заедно. Надявам се добрите дни да са напред. Пожелавам успех!

Коментар

• Много приятен форум, който следя от около 5 години, но реално имам профил от скоро. Честит рожден ден и още много по толкова пожелавам на екипа. И все пак искам да кажа на колегите, че е приятно споренето с тях. Все пак в спора се ражда истината.

Коментар

• Новините около кампанията може да следите в специалната рубрика - http://www.investor.bg/15godini/

Достъп до нея има и от специален бутон на хоумпейджа.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          мда, страхотни времена бяха, не че и сега не са готини Любимият ми сайт и особено форум - реално пиша само тук, пък и спомагам за рекламата

И още един много сериозен съвет - направете възможност във форума да има опцията офтопик при писането на съобшения, като в нея модераторът да слага всички чаршафи, които някои копи/пействат - който иска да си ги чете, на мен ми стига и линка, а не да скролвам като луд, за да прочета селдващото мнение. Препоръка е

П.С. И последн съвет - преди беше лесно да се обсъжда с Андрей и той фиксираше някои неща, доколкото можеше, сега е доста по-трудно да се стигне до екипа, обикновено се блъскаш в стената на модерацията и до там, което отказва немалка част от читавите списващи тук, които, да си сложим ръка на сърцето, не са чак толкова много, за да си позволявате да ги губите!!!

Още веднъж - честито и, макар да е малко рано,
                          НАЗДРАВЕ

И за двете препоръки - благодарим. По отношение на контактите с екипа - никога не съм отказвал съдействие и винаги отговарям и аз, а вярвам и всеки от екипа, както на критики, така и на препоръки и просто запитвания. Благодарим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Понякога? Махайте я вече.
                            Сакън! Нека да я оставят да плаши младоците като баба Яга! Аз си я харесвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              Честито! Мисля, че форумът е прекрасен. Дори и с Гиговчо!
                              ПП Ама Ротердамката понякога прекалява!

Понякога? Махайте я вече.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Честито! Мисля, че форумът е прекрасен. Дори и с Гиговчо!
                                ПП Ама Ротердамката понякога прекалява!

Коментар

Working...
                                X