IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    Моето мнение е, че ИП преди края на годината няма да предложат търговия в реално време и/или борсова платформа.
    Все още се водят преговори между ИП в различните страни /кой с кого ще работи и при какви условия/, после ще се подписват договори и т.н.
    Може би малце по-бързо ще можем да подаваме оферти през брокер на ИП.
    До колкото знам няма дори бета тестове проведени от нашите ИП с новия софтуер.
    Да не забравяме, че ние работим с XETRA, другите борси с други платформи, сиреч софтуер /не мисля, че някой друг на балканите търгува с немската платформа/, за SEE Link нямам инфо, но предполагам също е различен.

От цялото изтекло инфо, оставам с убеждението, че е тествано единствено свързването между БФБ, Македонската и Хърватската борси със SEELink, но не и между ИП, SEELink, борса и т.н.

А най-глупавото е, че вместо да ни залеят с реклама, информация, да ни ухажват и т.н. ние сами си търсим и се добираме по единично до инфо?!!!!!
    Така е, до края на годината сделки от реална платформа. До месец може евентуално да е наличен варианта за поръчки "на гише", както правехме преди години. Информацията е оскъдна.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Моето мнение е, че ИП преди края на годината няма да предложат търговия в реално време и/или борсова платформа.
      Все още се водят преговори между ИП в различните страни /кой с кого ще работи и при какви условия/, после ще се подписват договори и т.н.
      Може би малце по-бързо ще можем да подаваме оферти през брокер на ИП.
      До колкото знам няма дори бета тестове проведени от нашите ИП с новия софтуер.
      Да не забравяме, че ние работим с XETRA, другите борси с други платформи, сиреч софтуер /не мисля, че някой друг на балканите търгува с немската платформа/, за SEE Link нямам инфо, но предполагам също е различен.

От цялото изтекло инфо, оставам с убеждението, че е тествано единствено свързването между БФБ, Македонската и Хърватската борси със SEELink, но не и между ИП, SEELink, борса и т.н.

А най-глупавото е, че вместо да ни залеят с реклама, информация, да ни ухажват и т.н. ние сами си търсим и се добираме по единично до инфо?!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        За нас може би, но другите братя балканци дали ще могат да търгуват нашите ?
        По - скоро не, защото в момента нашите посредниците водят преговори с инвестиционни посредници от другите Балкански държави, чрез които да се осъществяват сделките на техните пазари. Отношенията са двустранни и докато не подпишат договор, нито ние, нито те.

Аз където съм проверил, никой няма готовност, може някои да са успели да слкючат двустранни споразумения, но не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
          Аз знам, че от утре няма да имаме възможност да търгуваме. След месец най - рано. Нека пише, ако на някой посердника му е обещал възможност за поръчки утре в Македония или Хърватска.
          За нас може би, но другите братя балканци дали ще могат да търгуват нашите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Те сърбите и словенците сега ще седят и ще зяпат дали това начинание ще тръгне
            успешно и чак тогава като генерални директори ще се присъединят.Ще падне голямо
            надлъгване утре между нас и братовчедите хървати и македонци.
            Аз знам, че от утре няма да имаме възможност да търгуваме. След месец най - рано. Нека пише, ако на някой посердника му е обещал възможност за поръчки утре в Македония или Хърватска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
              Нов материал от поредицата за SeeLink, посветен на Сърбия

http://www.investor.bg/na-fokus/441/...ormite-214208/
              Те сърбите и словенците сега ще седят и ще зяпат дали това начинание ще тръгне
              успешно и чак тогава като генерални директори ще се присъединят.Ще падне голямо
              надлъгване утре между нас и братовчедите хървати и македонци.

Коментар

• Сърбия – по пътя на реформите

Нов материал от поредицата за SeeLink, посветен на Сърбия

http://www.investor.bg/na-fokus/441/...ormite-214208/

Коментар

• "Сборна група от Македония идва в Скрът за надлъгване"
                  http://www.blagoevgrad.utre.bg/2016/..._za_nadlugvane
                  Има ли връзка с утрешната търговия
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Някой да знае кои компании ще са в двата индекса?
                    мисля, че ще са хима, софарма и цкб
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Някой да знае кои компании ще са в двата индекса?
                      Дано това да е въпрос за милиони!

Коментар

• Някой да знае кои компании ще са в двата индекса?

Коментар

• Балканската борсова платформа SEE Link ще работи от първи април

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Твърдо не - трябва да са най-ликвидните. Това е единственият показател доколко една акция е търсена. .... съответно и възможността да се украси цената е по-малка...
                            CCB трябва да е едната и силно пожелателно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              В петък ако се не лъжа.
                              не знам, в македония оборота още си е зле
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                почна ли търговията вече? щото гледам на бфб приличен обем

сърбия само днес обема също е необичайно висок

http://www.belex.rs/eng/trgovanje/izvestaj/dnevni
                                В петък ако се не лъжа.

Коментар

Working...
                                X