Първоначално изпратено от UK13
Разгледай мнение
Е, що да не получаваш отговор, щом като не знаеш? Да не би и в другите форуми да ти искат "хонорар", като нашата богиня марандина, защото можела да търси с Гуглето?...
Това от една страна...
Ама, я да те изпитам аз - ти защо ОЩЕ НЕ СИ ИЗКЪЛВАЛ Търговския закон? Нали ни показа тук - на всички нас, че имаш интерес? Е - кВо сЯ?
Га Ше изчетеш ЗАКОНА, който те касае, но не само емоционално, а ФИНАНСОВО?
Кога ЩЕ???
Как да ви налива човек в незаинтересуваните мозъчета?
Айде сега:
1. Напиши в Гугъл "Търговски закон".
2. Видя ли колко мнооооого страници с линкове можеш да ползваш?
3. Най-добре е да ползваш /според мен/ - Lex.bg, но това не те ограничава при възможните варианти.
4. Много ли ти се видяха членовете в ТЗ? Така е - много са! Те са много, защото те касаят и ти показват какво да правиш, за да печелиш от ценните книги, които тати и баба /лека й пръст/ - са имали предвидливостта да ти прехвърлят..., АМА ТЕ са се надявали, че ти ще можеш да управляваш правилно такива активи, както и да ги умножаваш, а те да ти носят дивидента, който ще увенчае усилията ти в областта на инвестициите...
5. Още ли не си открил отговор на поставеният от теб казус? Изпоти ли се вече? Е, така ще е - това е също МНОГО ТРУД и ВРЕМЕ /които не са изгубени/...
6. Айде - от мен да мине -погледни Чл. 183 и 184 - а и останалите наоколо...
7. Между нас казано, едва ли в тая страна скоро купоните на гърба на акциите ще послужат за нещо...
8. Едва ли и самите акции ще намерят приложение във вида, който ти сам виждаш пред себе си /вероятно гледаш нещо, което вече не е валидно/...
9. Защо няма да намерят приложение акциите - отговори ли си вече /прочете ли написаното в ТЗ/? Още не си? Аман, беееее! Ти схвана ли кВо ти се говори: сядай и чети, ако трябва - ЧАК ТОГАВА ЕЛА ТУК и кажи: това не го разбрах!
Та, няма да намерят приложение - защо? Искам ти сам да отговориш в тая, отворена от теб тема... ТУК ще очакваме твоят отговор!
Тогава ще имаш право да задаваш нови въпроси.
Хубава вечер!
Коментар