Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акции на АДСИЦ или покупка на земя ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНе намерих подобна тема , вероятно не съм търсил достатъчно но както и да е.
Ако разполагате с 25 000 лева - акции или земя ?
Моят съвет е ,- И ОТ ТРИТЕ , имам ПРЕДВИД и ПАРИТЕ !!! -
- Щом ти са на СГОДА , а ако е така - то вече са те изпреварили
Коментар
-
а и уникалността на продукта - да купиш част от даден актив.
споделял съм и преди - имаш 2 дка земеделска земя - от нея взимаш рента по 50кинта или 100кинта на година, ама с тези пари не става да реинвестираш и да купиш трети декар, а трябва да чакаш 4-5години да пестиш и да купиш, а при акциите на атера взимаш си дивидентчето и си реинвестираш веднага и догодина хоп още повече дялове работят за теб.
Няма как да купиш 5кв/м от офис сграда която е отдадена под наем и догодина с наема да добавиш още 2-3квадрата, а при бреф може!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеракия - няма да има последващи разходи за ремонти
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРазбира се че предпочитам акции
1. Акциите са ликвидни.
2. Дават дивидент.
3. Не разбирам от земя, а и не искам да разбирамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеблизо до индустриални зони , мостове и др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеракия - няма да има последващи разходи за ремонтиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАААААА без емоции и чувства
...не за друго ама освен земеделска земя има и друга , близо до индустриални зони , мостове и др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеако може и мен да ме посъветвате горе долу по същата дилема.
Имам 10 хил. лв. и се чудя дали да си взема кола или пък да си взема няколко бидона с ракия. Какво мислите?
Коментар
Коментар