Аз лично си ги бях харесал Хидропневмотехника и Българска роза, но така и не стигнах до тях Иначе сега може би е малко късно вече...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малките тигри на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА Зърнени храни голям или малък тигър е
Мое мнение, разбира се ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА Зърнени храни голям или малък тигър еdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Има валю понякога и в такива, ала с по 5-6 сделки на година, то ти требе да имаш търпение на слон за да спечелиш някой друг цент, щот с пари не мож ги играеш
Аз като видя такива графики като на учебника по тригонометрия и деректно ги отсвирвам.
Велде - 65 сделки и 48 107 оборот
Ломско - 203 сделки и 167 157 оборот
Унипак - 88 сделки и 142 059 оборот
Хидропневмотехника - 102 сделки и 64 112 оборот
Има общо 92 емисии с над 50 сделки за последната година и тези четири компании са от тях. Ломско даже е близо до топ 50 по брой сделкиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХаха ха. Какви са тези избушеняци бе
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...7b&oe=55DC471F
хахаха
Нямам препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХаха ха. Какви са тези избушеняци бе
[
Има валю понякога и в такива, ала с по 5-6 сделки на година, то ти требе да имаш търпение на слон за да спечелиш някой друг цент, щот с пари не мож ги играеш
Аз като видя такива графики като на учебника по тригонометрия и деректно ги отсвирвам.
Коментар
-
Хаха ха. Какви са тези избушеняци бе
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...7b&oe=55DC471F
хахаха
Нямам препоръкиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСамо като прочетох заглавието на темата и ме налегна такъв смях че още не мога да спра да се кискамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Малките тигри на БФБ
През последната една година малки компании като Хидропневмотехника и Българска роза Карлово реализираха ръстове от 395% и 73% съответно. Оборотът е малък, но на фона падащ Софикс изглеждат като много привлекателна, макар и рискова възможност за инвестиция. Потърсих компании с капитализация под 20 милиона и P/E преди данъци на база Trailing Twelve Months (TTM) (т.е. последните 12 месеца) от под 10 и намерих 4 компании:
компания.........................................п ечалба преди данъци........капицализация...P/E
Велде България (неконсолидиран).................2148............. ................13,227.......6.16
Ломско пиво.............................................. .....692...............................2,696...... ..3.90
Унипак............................................ ...............2198.............................19 ,448.......8.85
Хидропневмотехника................................ .......375...............................1,995.... ....5.32
Какво мислите за инвестирането в такива компании и сещате ли се за някои други, които да отговарят на критериите?
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа, имам акции в момента във Велде и Унипак от изброените.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubbyТагове: Отмаркиране на всички
Коментар