IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо нямаме достъп до акционерните книги?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    видя ли - големи тайни крият!!! Това ме прави мнителен!
    Ами от последното събрание видях списъка....., но искам АК да погледна! Нямам ли прави? Представих се на ДВИ с трите имена, ЕГН не помня писах ли? Как мога да стигна до АК?
    Eми така е, а и функцията на ония непогрешими гении от КФН е да прикриват далаверите на големите, интересите на дребния са им през......
    Искал да има прозрачност в БГ...наивник

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Тия наистина и грам не са качвали книга, от 2010 насам поне единствено има участвалите на събрания, ако това ти върши някаква работа.
      видя ли - големи тайни крият!!! Това ме прави мнителен!
      Ами от последното събрание видях списъка....., но искам АК да погледна! Нямам ли прави? Представих се на ДВИ с трите имена, ЕГН не помня писах ли? Как мога да стигна до АК?
      Last edited by tony1975; 02.02.2015, 10:50.

Коментар

• Тия наистина и грам не са качвали книга, от 2010 насам поне единствено има участвалите на събрания, ако това ти върши някаква работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Някой от акционерите и сега работят в същата банка.
          да това намеквам. Явно банката има голямо влияние върху този адсиц! Искам да разбера само кадрово ли е или и влиаят на вземането на решения? Притежават ли дял, макар и малък в адсиц-а? той малък , малък ама ако са 40 кипърски офшорки може да стане и доста голям..... Имат ли дял в МНИ?

Коментар

Добре г-жа Мибова ме забърса може би защото говоря с конкретни имена. Коригирам се.

Като чукна в онлайн пространството, някое от имената на служителите на Бреф-а, все излиза че преди са работили за една определена банка .
            Някой от акционерите и сега работят в същата банка.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Всички искаме прозрачност, но ако може ние да сме на сянка
              Навремето свалях АК от ТР и ги разпространявах з форума.Но един служител на Инвестор-а, доста възпитано в интерес на истината, ме предупреди, че ще ме даде на съответните органи
              Иначе сме за прозрачност
              Life won't wait for you.

Коментар

• Добре г-жа Мибова ме забърса може би защото говоря с конкретни имена. Коригирам се.

Като чукна в онлайн пространството, някое от имената на служителите на Бреф-а, все излиза че преди са работили за една определена банка . Защо да нямам достъп до книгата, за да видя собствениците на тази банка имат ли дялове в адсиц-а? Дали е акционер и един кипърец, за който един разследващ сайт разкри че е получил като кредити сумата и пари от тази банка? Така като събера трохичките проценти, може да се окаже че някои притежатели на големия фриифлоут имат доста голям дял в адсиц-а. Ето защо искам да имам информация, а не да спекулирам и да гадая!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ами мажоритаря е важен. Големите акционери трябва да се знаят и се знаят - но и сигурността на хората е важна. В тая бандитска държава не е добре всички да те знаят какво и къде имаш.
                  Ние сме държавата на неотворените досиета, държавата на неясните собственици, държавата на сенките, а там както каза уважавания от много българи вече д-р Москов, се раждат чудовища. Няма нищо по-добро от истината и прозрачността!!!
                  Абе Импе - аз ти и Форти притежаваме кулите. Форти решава да продаде дяловете си. Ти си Мажо и управител и имаш право да видиш в книгата кой ги е придобил, а аз не - защо? Нали е същото с адсиците само че там са 1000акционери!!!

И виж какво казва Греъм-а - КТБ я събориха малките акционери, а не мажоритаря!!! Сега клатят и Виваком и Петрол.

Точно информация за теб, ЕГН, брой на акции и всичко мога да намеря в Х3 нюз след всяко оса - моля ти се!!!
                  Last edited by tony1975; 01.02.2015, 16:51.

Коментар

Ами мажоритаря е важен. Големите акционери трябва да се знаят и се знаят - но и сигурността на хората е важна. В тая бандитска държава не е добре всички да те знаят какво и къде имаш.
                    То и в КТБ мажоритаря беше важен ама миноритаря съори банката.
                    Life won't wait for you.

Коментар

аз не съм разбойник, а искам да знам! Няма нищо по-хубаво от истината!!! Не променяй посоката на разговор!..... Ирена....,Делян...., Ахмед...., Лютви...,Данчо..., малки акционери ФЛ между които и ти!!! Ако е така аз искам да знам, а ти?
                      С всичкото ми уважение към начина на разсъжденията ти - позволи ми да не се съглася с начина, по който вземаш решение за инвестирането на ТВОИТЕ пари, защото при теб нещата са вече решени: ти купуваш акции от дружества, в които си сигурен, че имат участие хората, които изповядват определени политически пристрастия.

А какво правиш, когато се разочароваш от точно тия политици? Продаваш и купуваш акциите на новите ти "кумири", ли?

Не засягам въпроса, когато определени "силни на деня" - са по-близо до т.нар. "вътрешна информация", когато нещата са регламентирани от закона, че с такава информация НЕ СЕ ТЪРГУВА...

В кръга на майтапа: оказва се, че за някои от нас парите миришат!...

Аналогията с кораба - е също двусмислена: кой политик би вложил в бизнес, който смята за губещ /не че е изключено, де, защото политиците - наложи се мнението - че те от политика НЕ разбират, камо ли пък от инвестиции..., НЕ ВСИЧКИ!/... , но пък - да си правим изводи за това, с кого пътуваме в един кораб, в зависимост от политическата му окраска..., малко в повече ми идва...

Все пак, парите са си твои... Успехи! ..., все пак - понятието "разбойник" - е разтегливо и едва ли някой политик би се набутал между шамарите, за да изгуби собствените си пари..., освен АКО не е пълен дилетант /идиот/......, т.е. "разбойничеството" в политиката се прави от медиите и се раздухва от същите, защото точно те /медиите/ имат МАТЕРИАЛЕН интерес от тиражите си... Ако е така, "политическият разбойник" - би ли се превърнал с лека ръка в "мазохист по отношение собствените си финанси"??? Не мисля! /лично мнение/

Коментар

• Защото на т.нар БФБ се перат пари , укриват данъци , както и извършват източнавания Липсата на информация просто прикрива фактите.

Коментар

Импе и в момента ако напиша трите ти имена в търговския или имотния регистър ще ти видя всички участия и притежания за десетки, стотици К лева, а за някой хора и милиони. Голям праз, че някой знае че имаш 500 акции на стойност 1000 лева. Не мислиш ли? Да не говоря и каква друга информация може да се изрови в нета.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

аз не съм разбойник, а искам да знам! Няма нищо по-хубаво от истината!!! Не променяй посоката на разговор! Ти би ли купил СОФКОМ, ако освен70% на мажоритаря, останалите са разделени така: 4,99% Ирена Кръстева, 4,99% Делян Прасето, 4,99% Ахмед Доган, 4,99% Лютви Местан, 4,99% Данчо Ментата и 5% малки акционери ФЛ между които и ти!!! Ако е така аз искам да знам, а ти?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А защо всички на светът, включително разбойниците, трябва да могат да виждат какво държиш: за да те очешат ли?
                              Споделям мнението на Императора. "Разбойниците" имат различни начини да се скрият. "Нормалните" хора обаче нямат и затова могат да станат лесна жертва на "недоброжелатели"...
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Притежавам дял от общ бизнес! В случая с БРЕФ ФЛ са 736 човека, защо да не знам с кой сме собственици на този бизнес - НЕ РАЗБИРАМ???

п.п. също така, ако видя че миналата година изведнъж Велграф са придобили 4,99% от ФНИ, същия дял имат ЦКБ Имоти, Химснаб, ЗХБХ, ПДНГ, и т.н. бих се разделил с участието си - ЕТО ЗАЩО ИСКАМ ДА ЗНАМ С КОЙ СЕ ВОЗЯ В КОРАБА!!!
                                Last edited by tony1975; 01.02.2015, 14:33.

Коментар

Working...
                                X