If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе то не бяха евро кризи, гръцки кризи, украйнски кризи ......сега чакаме гръцкия фалит.......кога ли ша свършат
Кризите ще отминат важното е рали да има на бфб.Като се покаже тая тема пак най-отгоре на форумчето трябва да се сме готови да продаваме.Да подадем горещия картоф в ръчичките на някой нов млад пишмян интусиаст оптимист който разправя наляво и надясно как за няколко месеца изкарал n% доходност.
Вижте какви теми само имаше преди една година.Какъв безмерен интусиазъм беше обхванал оптимистите а сега ги няма никакви.Уж все бият мечките а те все ги намачкват и няма надежда скоро да се оправят нещата.
ХИМ-а качи десетина процента за последните няколко сесии
иначе твоето рали сигурно надолу е тръгнало .................... щом ти го казваш
Джадай до колкото виждам паднахме на 480 пункта.На това ниво удволетворихте всичките ми оферти.Понапълних кошницата с артии.Ти ми кажи купил ли си нещо?
смееш се ти,но скоро може да има изненадани и невярващи на случващото се с цените на акциите очички.....на много от инвеститорите
Айде де!! Аз това чакам.Последните сесии сте ми продали доста артийки на цена на която исках да купувам та нищо не ми пречи вече да растем.Давайте палете ракетата .
Коментар