Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЛИ НА БФБ !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ,ся за едно Ф!!!
А ,не Ф,а В!!!
добре ...... харесваш ми
малка уловка да видя колко във форума знаят.................. гледам, че никой не те беше поправил
и си викам чакай да пусна подводницата за да видя кой ще се хване
.................. а то само кефалчето на кукичката
майтап, кефалче .............. нищо лично и без лоши чувства...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениееФхаристо, бе, кефалче
А ,не Ф,а В!!!Last edited by kefala; 16.06.2015, 23:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКризи?Какви кризи?Това сега кризи ли са?Едно време какви кризи имаше ехеее .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеВиждаме, че темата няма още и 6 месеца навършени, следвателно с немалка степен на вероятност можем да приемем писанията ти за неадекватни, в краен случай манипулативни
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЕгати проблема!
A аз още търся жената, която няма да ми хареса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе може ли да си водим българките? Тва, с гъркините не ми харесва
A аз още търся жената, която няма да ми харесаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВижте какви теми само имаше преди една година.Какъв безмерен интусиазъм беше обхванал оптимистите а сега ги няма никакви.Уж все бият мечките а те все ги намачкват и няма надежда скоро да се оправят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЕй за това е важно да се знаят "чужди " езици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКризи?Какви кризи?Това сега кризи ли са?Едно време какви кризи имаше ехеее .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного тъпо - тя ти вика "НЕ" ... а то означавало "ДА" (или още)
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКато се замисли човек -не могат да се намажат и на малкия пръст на българките по никой показател но и разнообразяване си требе!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе може ли да си водим българките? Тва, с гъркините не ми харесваLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе може ли да си водим българките? Тва, с гъркините не ми харесва...
щото оня ден намерих 200 DRX .... сигурно е някаква поличбаLast edited by Protokol; 15.06.2015, 22:48.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар