Като си помисля само колко интусиазъм имаше по тая тема,а сега от позиция на времето колко смешно и наивно изглежда всичко тогава .Няма ги пишмян оптимистите дето обиждаха и ми обесняваха как съм щял да изтърва влака хихи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЛИ НА БФБ !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВиждат се. Истина е. С пожелания един табун с бикове да ги отнесе с рогата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепреди половин година пак искаше да ги видиш тези 60 000 хим-чета и тогава ги сложих за 3 месеца (от 27 май до 27 август) на 1,91
днес 09 декември пак сложих за продажба 60 000 хим-чета на 1,912 за следаващите 3 месеца до 9-ти март 2016 година
слагам ти и един скрийншот да си ги гледаш, мурджо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепреди половин година пак искаше да ги видиш тези 60 000 хим-чета и тогава ги сложих за 3 месеца (от 27 май до 27 август) на 1,91
днес 09 декември пак сложих за продажба 60 000 хим-чета на 1,912 за следаващите 3 месеца до 9-ти март 2016 година
Коментар
-
Last edited by radon222a; 10.12.2015, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИскаш ли утре да ти покажа моите 700(5320) бр а ти да покажеш твоите 60 000 (вероятно около 10000) бр Химчета.Ще ги сложим най-отдолу на 10 позиция продава да ги видят всички .Имаш ли дупе да го направиш или само плямпаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНавремето имаше една зависимост, че като тръгнат компесаторките тръгваше подем и на БФБ. Какви времена бяха. А сега след време ще разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНавремето имаше една зависимост, че като тръгнат компесаторките тръгваше подем и на БФБ. Какви времена бяха. А сега след време ще разберем.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеА ти не можеш ли да видиш всички поръчки по емисията ( т.е. над тези 10 и от двете страни в дълбочина)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИскаш ли утре да ти покажа моите 700(5320) бр а ти да покажеш твоите 60 000 (вероятно около 10000) бр Химчета.Ще ги сложим най-отдолу на 10 позиция продава да ги видят всички .Имаш ли дупе да го направиш или само плямпаш?
А ти не можеш ли да видиш всички поръчки по емисията ( т.е. над тези 10 и от двете страни в дълбочина)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеясно, останал си с твоите 700 бройки ..................... значи ще чакаме като купиш на 1,20 да се похвалиш
но мисля, че по-скоро на 3 лв ще купуваш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, така както купуваше ЦКБ на 1,50
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма за какво да се хваля.Пращах да ги види твоята подлога Софиксчо защото уж беше обещал че ще поства скрийншотове на всичките си сделки но така и не се случи това.А лично на теб ти пращах ама ти е къса паметта.Извинявай забравих за това.Между другото твоя Хим не ма кефи много и правилно направих че инвестирах повече другаде щото иначе щях да съм на твоето дередже сиреч със загуби .
но мисля, че по-скоро на 3 лв ще купуваш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, така както купуваше ЦКБ на 1,50
Коментар
Коментар