Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеНикой и не иска да се подаряват пари, просто е време да се продължи с реформите и прехода. Добре е на хората да се даде избор дали искат да дават парите си в УПФ или предпочитат стабилността на държавата и да плащат всичко към НОИ. Предполага се, че ако избереш да плащаш всичко към НОИ ще имаш по-висока пенсия от НОИ, иначе ще получаваш по-малко от НОИ и още някакваи пари от УПФ-то.
Колкото до това което ще изберат хората, това зависи и какво ще се каже на хората. Ако се проведе една добра разяснителна кампания, да им се обяснят предимствата на НОИ пред УПФ-тата, да видят кое е по-стабилно, тогава хората може масово да изберат НОИ.
Чудя се толкова ли е трудно да се вдене, че вторият стълб беше създаден преди 15 години, за да са намалят задълженията на НОИ за изплащане на пенсии, защото при настоящите демографски характеристики положението ще става все по-зле и през следващите години пенсиите ще стават все по-малки, спрямо средните заплати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЯвно само това е останало за крадене в държавата
А сега вече имат напредък - искат да откраднат и част от това което други спестяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеНикой и не иска да се подаряват пари, просто е време да се продължи с реформите и прехода. Добре е на хората да се даде избор дали искат да дават парите си в УПФ или предпочитат стабилността на държавата и да плащат всичко към НОИ. Предполага се, че ако избереш да плащаш всичко към НОИ ще имаш по-висока пенсия от НОИ, иначе ще получаваш по-малко от НОИ и още някакваи пари от УПФ-то.
Колкото до това което ще изберат хората, това зависи и какво ще се каже на хората. Ако се проведе една добра разяснителна кампания, да им се обяснят предимствата на НОИ пред УПФ-тата, да видят кое е по-стабилно, тогава хората може масово да изберат НОИ.
Кой промени името на темата?
Да има доблестта да си признае и даде обяснение за действията си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе трябваше ли да се работи по укрепването на икономиката?
Как стана така, че вноските в ПФ са приоритетна тема за работа и корекция в закона?
След като не се целят в парите, защо това им е номер едно сега?
С цената на мандата си, са се прицелили в тия пари, който няма да им стигнат за нищо..!
Тъпо, тъпо, тъпо!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
А тези глупости с че се давал избор. Що не ми дадат избора 30% от парите ми за пенсии сам да си ги управлявам, ами искат да ми ги вземат. Аз лично със сигурност съм достатъчно квалифициран, имам повече опитот 90% от фонд мениджърите на ПФ и определено мога да се справя със собствените ми пари по-добре от ПФ и още повече по-добре от Горанов - дето не е виждал борса освен на снимка. Но защо не ми дават този избор като става дума за избори.
Коментар
-
Не трябваше ли да се работи по укрепването на икономиката?
Как стана така, че вноските в ПФ са приоритетна тема за работа и корекция в закона?
След като не се целят в парите, защо това им е номер едно сега?
С цената на мандата си, са се прицелили в тия пари, който няма да им стигнат за нищо..!
Тъпо, тъпо, тъпо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеА ако капитана на отбор "Черешка" докара дискаунта на 80-90 %?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеТоя льольо Radoslava пак се появи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе му вземат главата на Горанов заради тази изцепка. Още повече че в бюджета няма да влезе нищо в края на краищата. Никой няма да иска да си подарява парите на Бойко и компания. Така ч в крайна сметка ще се получат огромно количество негативи и нищо от това което Горанов или Пеевски се надяват. Защото аз поне още не знам дали целта е да се запълни бюджета или Пеевски да открадне парите за пенсии.
Коментар
-
Ще му вземат главата на Горанов заради тази изцепка. Още повече че в бюджета няма да влезе нищо в края на краищата. Никой няма да иска да си подарява парите на Бойко и компания. Така ч в крайна сметка ще се получат огромно количество негативи и нищо от това което Горанов или Пеевски се надяват. Защото аз поне още не знам дали целта е да се запълни бюджета или Пеевски да открадне парите за пенсии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВъобще не ми пука за пенсиите. Само че, ако Влади ми подари качествени акции с 30-40% дискаунт, лично ще полея за негово здраве.
Коментар
Коментар