IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Важното е да прецака Черепа...
    Ма да го правят - всичките идиоти да стоят без пенсии. Тъкмо ще подържат цените на стоките и услугите за пенсионери ниски, когато и аз съм пенсионер.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Честито - ще си свалиш пенсията до 200 настоящи лева.
      Важното е да прецака Черепа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ще го направя в мигът в който стане възможно
        Честито - ще си свалиш пенсията до 200 настоящи лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Префърляй в НОИ Бате Пешо. То каквото човек сам си направи никой не може да му го направи.
          Ще го направя в мигът в който стане възможно

Коментар

УПФ държат активи собственост на олигарси и тарикати.Черепа кат си фалира фирмите кво спечелиха фондовете?От КТБ кво спечелиха.Ти май си завършил УНСС а там мислене и логика не се учи.Там ви зомбират какви големи тарикати сте.
            Префърляй в НОИ Бате Пешо. То каквото човек сам си направи никой не може да му го направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Отново списваш недомислици!
              - В осигуряването няма място за много избор. Там трябва да се налага правилното решение. Ако се даде пълна свобода много хора въобще няма да се осигуряват и след няколко години страната ще се напълни с мизерстващи бездомници. Затова са тия стълбово в осигуряването - единият предпазва от едни рискове, другият от други и трябва да са върви към равнопоставеността им, а не обратното.
              - НОИ го има сега, но сигурна ли си, че някой Черешко няма да го сготви?
              - УПФ-тата държат активи, а не хартиени пари и борда малко ги касае, което не може да се каже за НОИ.
              - Голямото стадо дето НОИ "стриже" става все по-малко, а стадото дето "цоца" от НОИ все по-голямо.
              - НОИ е в пъти по несигурно от УПФ, най-малкото защото не е ясно какъв Черешко ще му се падне да го управлява.

Кой промени името на темата?
              Да има доблестта да си признае и даде обяснение за действията си!
              УПФ държат активи собственост на олигарси и тарикати.Черепа кат си фалира фирмите кво спечелиха фондовете?От КТБ кво спечелиха.Ти май си завършил УНСС а там мислене и логика не се учи.Там ви зомбират какви големи тарикати сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Премиерът очаква, че скоро ще бъде намерен компромис за пенсионната реформа и смята, че забавянето й няма да доведе до проблеми с Брюксел, защото ще е минимално. Борисов коментира предложението за вноските за пенсии:

Считам, че всеки българин може сам да реши този проблем. Още повече - това ще доведе до конкурентност в самите фондове. Те ще имат една година време със своите реклами, със своите офиси да седнат и с всеки един, който се осигурява там, да кажат "При нас доходността е по-голяма, парите ви се управляват по-добре". Ще създадем конкурентност във фондовете и по този начин ще има по-голяма доходност. Аз от случая с КТБ си извадих извод за себе си - когато нещо става автоматично, когато става безконтролно, в един момент дори една стабилна институция, като БНБ, видяхте, че се оказа, че не е контролирала така, както трябва. /.../ Единственото от всичките лъжи, които чух, за национализация, за подобни глупосту, което е абсолютно невярно, и не знам срещу какво ще се протестира - че даваме демокрация, че даваме на хората право на избори. Единственото, което виждам, че може да имат основание, е, че ако веднъж от частния пенсионен фонд отидеш в НОИ, след това не можеш да се връщаш. Затова съм възложил на финансовия министър да ми подготви и да ми предложи в най-кратък срок и това решение.
                http://bnr.bg/post/100499890/premier...-za-ujen-potok

КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ В НОИ НЯМА ЛИЧНИ ПАРТИДИ?
                Няма да е Владислав Горанов, той ще го премълчи, а ще го обясни тълпата.

Коментар

• За тези които се чудят кое е по-добре.

Значи НОИ представлява Pay as you go система, тоест бъдещите разходи ще се финансират с бъдещи приходи. Реално след 20 години пенсионерите ще бъдат равни на работната сила. По този начин пенсията която ще получат при този тип система е ограничена до осигуровките които плащат тогавашните работещи. Чисто теоретично при 1-1 пенсионер работещ и 20% осигурителна тежест пенсията на всеки пенсионер след 20 години ще е равна на 20% от заплатата му.

И за тези които си мислят че това няма как да стане да си омисли пак - пари просто няма да има. За да се получи дори 40% от заплатата - както е горе долу сега това означава че на тогавашните работещи 40% от заплатите им трябва да отиват за пенсии - което няма как да стане. Народа простоще емигрират ако му прибират 80% данъци.

Та който идиот е решил че НОИ е по-добре да пита някой настоящ пенсионер как ще реагира ако пенсията му падне на половина. Ако това което чуе му харесва да прехвърля всичко в НОИ. Ще се напълни с аскети и йоги в България. Живеещи на фотосинтеза.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнение
                    Той Черешаров (опс, Горанов) е ясен според мен Но се питам, синдикатите защо толкова застават зад тази ГЛУПАВА ИДЕЯ? Този Пл. Димитров, онзи ден в една телевизия откачи! Ако аз бях представителя на работодателите му смачквах тиквата на раменете
                    Здравей,

Още по-интересното е, че КНСБ има /или поне имаше/ около 10% от ПОД доверие от основаването им ...?!

Коментар

• Премиерът очаква, че скоро ще бъде намерен компромис за пенсионната реформа и смята, че забавянето й няма да доведе до проблеми с Брюксел, защото ще е минимално. Борисов коментира предложението за вноските за пенсии:

Считам, че всеки българин може сам да реши този проблем. Още повече - това ще доведе до конкурентност в самите фондове. Те ще имат една година време със своите реклами, със своите офиси да седнат и с всеки един, който се осигурява там, да кажат "При нас доходността е по-голяма, парите ви се управляват по-добре". Ще създадем конкурентност във фондовете и по този начин ще има по-голяма доходност. Аз от случая с КТБ си извадих извод за себе си - когато нещо става автоматично, когато става безконтролно, в един момент дори една стабилна институция, като БНБ, видяхте, че се оказа, че не е контролирала така, както трябва. /.../ Единственото от всичките лъжи, които чух, за национализация, за подобни глупосту, което е абсолютно невярно, и не знам срещу какво ще се протестира - че даваме демокрация, че даваме на хората право на избори. Единственото, което виждам, че може да имат основание, е, че ако веднъж от частния пенсионен фонд отидеш в НОИ, след това не можеш да се връщаш. Затова съм възложил на финансовия министър да ми подготви и да ми предложи в най-кратък срок и това решение.
                      http://bnr.bg/post/100499890/premier...-za-ujen-potok

КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ В НОИ НЯМА ЛИЧНИ ПАРТИДИ?

Коментар

Айде по полека щото ако аз бях там на агент Камен можеше и друго да му се случи нямаше да боли ама срамът ще е до края на цивота.Идеята ижобщо не е глупава.Дава ни се право на избор.Ти като не искаш в НОИ стои си при тимаджиите и ковашки
                        Бате Пешо знаеш ли колко пари ще получиш като пенсия от НОИ при пенсиониране ако се запази сегашната осигурителна тежест.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнение
                          Той Черешаров (опс, Горанов) е ясен според мен Но се питам, синдикатите защо толкова застават зад тази ГЛУПАВА ИДЕЯ? Този Пл. Димитров, онзи ден в една телевизия откачи! Ако аз бях представителя на работодателите му смачквах тиквата на раменете
                          Айде по полека щото ако аз бях там на агент Камен можеше и друго да му се случи нямаше да боли ама срамът ще е до края на цивота.Идеята ижобщо не е глупава.Дава ни се право на избор.Ти като не искаш в НОИ стои си при тимаджиите и ковашки

Коментар

• Нека в тази тема пишем за истинският Горанов, а Черешко да го прехвърлим където му е мястото- в "Мъдри мисли за парите", "Забавни снимки и куриози" и "Бисери и вицове".

Коментар

• Мамуно, не певеца бе а лъжеца ГораноФФФФФ

Коментар

• Ноооо, не трябваше да се самозапалва

Пламен Горанов - варненският Ян Палах

Ние обаче помним!!!!

Коментар

Working...
                                X