If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реших, че е крайно време да споделя как се придвижиха нещата при мен.
На 11.06.2004, веднага след като научих за статията във в-к Дневник от 10.06.2004, внесох посочената по-долу молба. Тъй като беше петък следобед и не им работеше деловодната система, молбата беше заведена с номер от 14.06.2004. Редовно проверявах хода на преписката. На 02.07.2004 (точно 3 седмици след внасянето на молбата ме уведомиха, че е изпратено писмо до Агенцията за приватизация. Копие от писмото получих няколко дни по-късно на домашния си адрес. От тук нататък АП е длъжна да изпрати данните в централния депозитар до края на седмицата, следваща седмицата в която е получено писмото на ОУ. Централния депозитар регистрира записите в тридневен срок от получаването на данните от АП.
Това е. радвам се ако темата във форума, която започнах преди повече от година е била полезна. Тъжното е, че някои добре познати участници във форума са знаели доста преди нас и не са споделили нищо. Още на 11.06.2004 се чух с един виден участник тук и с ченгел му извадих информациятя, че неговите записи вече са регистрирани. Човекът през цялото време ползваше форума за да получава информация, да манипулира и т.н., но не сподели, когато научи нещо. Малко ми е тъжно, защото създадох тази тема с първоначалната идея да търся помощ, но много бързо разбрах, че аз и някои други можем сами да бъдем в помощ на мнозинството. Темата се превърна в инструмент за взаимопомощ и ми е мъчно, че някои я използваха егоистично.
Успех на всички!
Netware5
ДО
ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ
НА ОБЛАСТ СОФИЯ-ГРАД
Г-Н РОСЕН ВЛАДИМИРОВ
МОЛБА
от ........................................., ЕГН ...........................
жив. гр. София, п.к. ......., ж.к. ......................, бл. ...., вх. ....., ап...........
УВАЖАЕМИ Г-Н ВЛАДИМИРОВ,
Моля, на основание чл. 5, ал. 1 от Закона за сделките с компенсаторни инструменти (обн., ДВ, бр. 47 от 10.05.2002 г., в сила от 11.06.2002 г., изм. и доп., бр. 71 от 12.08.2003 г.), във връзка с чл. 3, ал. 1 от Наредбата за дейността на Централния депозитар по регистриране на издаването, сделките и по извършване на плащанията с компенсаторни инструменти (обн., ДВ, бр. 71 от 23.07.2002 г.; изм. и доп., бр. 87 от 3.10.2003 г.) и във връзка с указанията по тълкуването и прилагането на закона, дадени от Върховния административен съд с Решение № 12017 от 18.12.2003 г., да изпратите в Агенцията по приватизация информацията необходима за регистриране на издадените на мое име жилищни компенсаторни записи по § 9 от ЗР на ЗИДЗУЖВГМЖСВ.
Прилагам копия от Заповед № РД-........./........2000 г. на областния управител на област София и Временно удостоверение № .................................., издадено на ..................2000 г.
С уважение,
...........................
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
S3P
записи от лихвоточки
как изглежда молбата? - нещо свободен текст или какво?
всъщност иска се от ОУ да направи необходимото за регистрация на ЖКЗ в Централния депозитар или не е така?
Моля помощ!
Polu4ih otgovor ot Oblastnata, no e samo pismo za pred agenciqta i vse pak ve4e mi dava pravo da kupuvam tabacite ili btk i da gi zavra v liceto na predishniq im shef deto "ne komentira"
Когато си подадох молбата ми казаха, че ще ми отговорят до 2 седмици. Сега като мина този
срок ми отговориха да се обадя пак след още две седмици. Имам опит с ОУ и
се притеснявам, че така могат да протакат още няколко месеца.
Имам познати, които искат да си регистрират записи от ОУ и от две години чакат да им
подадат документите в ЦД. Да се се получи така и с нашите записи.
Когато проверявах, не можах да изтръгна от служителката какъв е законовият срок за придвижване на молбата. Обичайният за отгвор на молби, жалби и др. е 1 месец. Жалба трябва да се подава, а също да се проучи инстанцията, която е надзорна и следващата жалба е до нея )).
Нашата мобла е по-отскоро, другата седмица ще проверявам.
Някой знае ли кой ни разпределя молбите в ОУ???
Аз имам подадени две молби преди повече от две седмици, едната още дори не е разпределена.
Другата е при Евелина, която до края на юли е в отпуска.
Ако някой друг има преписка при нея - не чакайте скоро да стане.
С тези темпове до септември може и да ни обслужат!!!!
Смятам другата седмица да подам жалба или поне да вдигна врява в ОУ, ако не за друго поне
за лично успокоение.
Коментар
Dealer-Broker
записи от лихвоточки
Някой има ли нова информация?
Коментар
Jorok.
записи от лихвоточки
Ima li njakoi na koito ve4e da sa isdadeni gkz ili tova sa samo sluhove...
Коментар