If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ami vij s lihvoto4kite mogete da pretendirate za tova DA GI INDEXIRAT !!Ostanaloto sa prazni pisaniq, a LAG e mnogo prav... i na men edin s 2 vishi mi se prismivashe, a sega zavigda, ama az sum si karal po zakonite i vuobshte ne zabravqm otkude sum trugnal, a ti pi4(TANO) mi se struva, 4e gledash mnogo filmi i ako beshe pozitiven tip shteshe da se krustish Katani... Netware 5-u4udvam se 4e im davash parite si (za "presata" stava vupros) V BG za sugalenie istinskite vestnici i spisaniq sa ne pove4e ot 20- ostanaloto sa comersialni PARCALI i gi 4eta samo v bibliotekata (za da se uverq, 4e ne sa stanali po-dobri gurnalisti i ne zaslugavat moite pari Zashtoto 80stotinki x 200 000 4oveka- eto ti provalen vestnik Znam 4e sum me4tatel, no nqmam druga ideq po tozi vupros... Bye now & GL to all
Това за банките е съвсем друго нещо. В кои банки бяхте си вкарали парите? ПЧБ, TСБ, Балканбанк? Ами там държавата направи повече от достатъчно. Все едно да искаш пари от държавата за всяко едно фалирало търговско дружество, което не е държавно.
За инфлацията - също е различно. Защото икономическите субекти са имали възможност да се хеджират срещу нея.
За отнетите имоти - обезщетения се получиха под формата на KZ, GKZ i PKB.
За лихвоточките обаче - това е задължение на държавата, което до момента не е било изпълнено по редовен начин.
Коментар
Kam Ami nii
към Тано
Хубаво че ми напомни за инфлацията дето ми стопи паричките. И аз се присаединявам!
Коментар
Ami nii
към Тано
Ами ний дето ни изгоряха парите в банките, кой ще ни обещетява, трябва да се обединяваме и да искаме, ДА ИСКАМЕ!!!
Коментар
zorro
към Тано
не само вкарани реални пари в държавата, Тано, а и отнети реални имоти, които и в момента стоят под пътища, заводи, и др. п.
В такъв случай щом са казали А ще кажат и Б. Точно заради половинчати решения на проблема, капка по капка, се получават тея тъпотии. Трябва да се вземе решение да се компенсират всички видове лихвоточки, по справедлив начин, а не в случая да се получава нещо при коеото едни правят 1000-10000% печалба а други гризват дървото. Защото в момента всички лихвоточки са няколко десетки милиарда и тея хора трябва да се компенсират, щото са вкарали реални пари в държавата. А не както се получава в различните форуми на investor.bg, всеки да дърпа чергата към себе си воден от личния си интерес.
Аз лично нямам никакви лихвоточки.
Коментар
ivo12
Ivo12
но няма справедливост законите се променят спрямо тези които ги правят може да ни компенсират като реститутите
Иво, я ми кажи ти защо очакваш да те компенсират за тея 300 хил. лихвоточки с 300 хил. GKZL и в един момент с 300 хил. лв. Да не би да искаш да ми кажеш, че преди 10.11.1989 си имал влог от 300 хил. лева? Оливате се малко. Забравяте откъде сте тръгнали. Помисли малко и ще се сетиш какво имам предвид.
Със здраве!
Коментар