If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Анализите ми и изказаните мнения са АБСОЛЮТНО безплатни и неангажиращи. Иване-продължавай с форекса или учи право. Тано-ако не скъсаш с мафията ще те застрелят или ще те тикнат в затвора.Надявам се, че не е късно за теб да се измъкнеш от ситуацята. Неграмотен-ти иначе си готин.
Позволявам си да ви препоръчам някои книги, които ме впечатлиха- "Бягство от Уолстрийт"-Ботьо Тачков, "Шифърът на Леонардо"-Дан Браун и "Дешифриране"-Скот Павлоу, както и да се извиня за правописните грешки, но все пак Манолова ми е писала 3-ка по български и литература, така че е разбираемо...
Всяка прилика с действителни лица и събития не е случайна.Главата ми още не моге да се спре на едно място, затова отивам да си доспя, оставям ви да се вихрите безсмислено, беше ми приятно, успех на всички и лека нощ !
За съжаление знам, че е невъзможно- просто "не е справедливо", но въпреки това го пожелавам искренно на всички! "...Иване защо го направи, Иване ти имаше всичко, вси4ко ти купувахме Ваньо, от нищо не те лишихме...." Уикеда (ама не съм сигурен Ванка ли4и си, че имаш интелект, но си от хората, които се надска4ат и смятат 4е са по-умни от колкото всъщност са (не ги харесвам тези хора, но това си е мой проблем. Давам за пример публична личност-Мартин Карбовски-същият като теб). Неграмотен-ходи се ограмоти. Понеже акъла не се продава и никой не може дори да ти го подари насила, ти предлагам няколко известни на мен начина:1. Ходи на училище 2.Гледай филми 3. Чети книги и специализирана литература по темите, които те интересуват !!! БЛАГОДАРЯ ти за определението "богоизбрани"(или нещо такова бвше). За първи път в живота ми ме определят като такъв. Може да съм малко саркасти4ен по-горе, но не искам да обидя никой, теб най-малко (наистина).
Тано, не съм Темида, защото не съм сляп, но можеш да ми казваш Темид, ако желаеш. Твоят Господ НЕ е моят и не съдя, а изказвам мнение... Освен това ЗНАМ много приказки..,както и много пословици и поговорки
Само не мога да разбера, защо всеки влиза тука и си пише каквото иска, а не чете какво вече е написано!!! Почти всички областни оправи са преобразували ЛТ в КИ 1:1, Пловдив е изключение, а не както се опитваш да внушиш, че едва ли не само в София са ги давали 1:1 - така, че защо се пенявиш и защо да сме нагли?!?!?! Освен това ако прочетеш форума назад - ако можеш да четеш от злоба - ще видиш, че не веднъж сме заявявали, че това с обмяната 1:3ст. е гавра и сме готови да подкрепим всяко ваше действие, ако може да се направи нещо до търговете за БТК.
Но най-големият ни проблем по принцип като българи е, че когато има такаво ситуация, никой не си дава сметка, че зад всичко стои държавата - и нея трябва да атакуваме, а не да се хващаме гуша за гуша, само защото някои имат повече късмет.
Нова Година - нов късмет!!! Но за съжаление народът ще е същият!
Е, истината понякога боли, но все пак трябва да се казва всичо - право куме в очи.А това че фактите не ти изнасят, се изнеси немедлено от този форум. И не отговори на въпроса за възможността за паритет на плащания в британски и турски лири. Защото двете платежни средства КЗ по Лучников и Компенсатораките от лихвоточки от Софийска областна управава ти се иска да имат равни права при покупката на акции от БТК. Няма да има такъв филм. Съжелявам за далавераджиите, но ще има контраатака от всичики останали ощетени от подобно /и вероятно/ бъдещо решение...
Коментар
Данко
Компенсаторките от лихвоточки
Не били чували за компенсаторките някои през 2000 г.?! Дрън, дрън. То непрекъснато се пишеше за тези реституционни книжа, заради които през 1999 г. уволниха министъра и заместника му от сегашното МИ. Щом държавата е преценила че лихвоточките са оценени на 3 ст. за лев номинал, значи експертите са си направили сметката колко са надули оценката им спрямо средната работна заплата за страната. И след като Софийска областна управа ги преобразува в съотношение 1:1, за всеки независим специалист е ясна за каква далавера някои се надяват. А интересното е, че за същото нещо пловдичани ще получим 33 пъти по-малко акции, ако въобще се стигне до купуването им на борсата. И за това сме сезирали прокуратурата. Защото наглостта Ви е безгранична.
Коментар
дърварчо
айде стига сте ривали , ами тия дето си продадоха компенсатиорните по 20-25% от номинала и те ли сега да ревнат всичко братя е въпрос на избор . избираш да нямаш лихвоточки а да имаш компенсаторни , друг изира обратното защото се надява да ги осребри като бутне рушвет на някого или като баща му му продаде апартамента си и т.н. Всеки имаше право да си ги превърне в компенсаторни , обаче тогава 2000 г. кой ти беше чувал че има такива инструменти а сега като са на 90% от номинала олеле боже ние свме ощетени а вие сте далавераджии- не е така просто си е въпрос на решение в даден момент и на този етап едното от двете е по-печелившо.
Напълно е уместен- КЗ,ЖКЗ,ЖКЛЗ,ПКБ,Лихвочисла,ИБОН=Компенсаторки.Всич ко е едно и също.
Коментар
gaco
Иване, не забравяй все пак че англичаните не са си купували жилища с лихвоточки,
и не са чакали за това по 30-40 години. Така че примера с Лондонската Борса е неуместен !!!
Е, наглостта човешка няма граници. Появили са се няколоко далавераджии, които са "първособственици" от 2 до З млн.лв. в ЖКЗЛ и някои покрай тях да направят същата далавера. Искам да попитам, ще позволи ли някои на нормалния пазар на акции на Лондонската борса някои да плати с тур ски лири вместо с английски? Няма такъв филм, защото имат различна покупателна стойност. Абсолютно аналогичен случай с книжата по закона Лучников /Играещи роля на британските пари/ и ментета от преобразуваните компенсаторки по лихвоточки от Софийска областна управа/съответно турските им събратя/. А решението все пак е на държавата, която трябва да върне старото положение от ЖКЗЛ в лихвоточки и да увеличи драстично фонда за компенсиране на истинските първособственици, а не да ухажва прекупвачите..
Gaso, примера с ада е добър, също толкова е вярна и поговорката "не искам аз да съм добре, а Вуте да е зле" и най вече завистта и злобата човешка, може би българска е по-вярно, нямат край. Като смятат и пресмятат тези 300000 ЖКЗЛ и просто май са си загубили съня от ядове.
Коментар