IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gogo

Gogo kofti e taya burokraciya, ama nyama kakvo da se napravi, Iskam da ti kaga da ne se ot4ajvash. Dori i da ne uspeesh da si kupish ot BTK, moge da se okage 4e po-natatuk 6te realizirash GKZL na po visoka cena... Az ne iskam da davam pove4e ot ot 118.01 za akciq, no shte pomislya oshte. Na vsi4ki umni i turpelivi "kolegi"-uspeh !

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

zdraveite az sushto imam kum 65000 lihvoto4ki i ne sum gi preobrazuval v gkzl v poso4enoto vreme.ima li niakakuv shans da se preobrazuvat?A koga ste se obsugda v parlamenta ?smiatate li 4e ako ne se preobrazuvat sega prez 2007ste mogat da se obmeniat 1:1?

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

просто поддържам

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

Ясно е, че тези които са преобразували лихвоточките в GKZL когато е било възможно в момента печелят.
          Ясно е, че останалите които не са направили това нямат вина. Преобразуването не е било задължително а че ще се окаже изгодно след няколко години е било трудно да се предскаже.
          Ясно е, че държавата още не иска да удовлетвори всички притежатели на лихвоточки. В противен случай въпросното преобразуване щеше да стане автоматично и да има ясни условия които важат за всички

Следователно остава несправедливост и би трябвало да направим нещо за да се опитаме да защитим интересите си.

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ как се регистрират на борсата?

Как да накарам областния управител да ми регистрира временното удостоверение на борсата?
            Подал съм молба. Юристите на Благоевградска ОУ вместо да ги придвижат към АП твърдят, че при не знаят как да постъпят и чакат указания от горе. Причината която изтъкват е че при издаването на документа е допусната техническа грешка като са регистрирани 1:1 / което на практика е отношението на което са регистрирани 90% от удостоверенията/. В София тези удостоверения се регистрират без някой да твъди че има грешка. Мога ли по някакъв начин да ускоря процедурата?
            Благодаря предварително на всички които дадат полезен съвет.
            P.S. То БТК съм изпуснал но поне да успея да се класирам за следващите сделки

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

6 дни :Р))

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

Благодая NEW1 ! Ели Васи влога ми с лихвоточки беше 23 годишен през 1990г сега е 2005г. и ми предстои най-трудното решение .До сега лесно взимах решение и май не съм
                сбъркал но сега ще ми е адски трудно залога е много голям.

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

още 7 дена )

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

Ели Васи, лихвоточките ти ще влязат в употреба, пази си документите и желанието да работиш И В ТАЗИ НАСОКА, но в момента нищо не можеш да направиш, освен -ти го знаеш- да закупиш жилище или да си построиш, но знай, че много са правоимащите, а БФБ прохожда, ще ти се усмихне щастието...

Коментар

• ОЩЕ 8 дни

8 дни

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

Дано не ни се налага да поддържаме темата и след 27.01

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

а, колко остава до решаване на въпроса с лихвоточките ...?!?

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

Нарочно качих темата не искам да се забутва .
                            ОСТАВАТ ОЩЕ 10 ДНИ

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

И какво да ги правя сега тези лихвоточки? Излиза, че ако не купя или не построя жилище, не мога да имам никаква полза от тях?!!

Коментар

• ЛИХВОТОЧКИ

НЕ

Коментар

Working...
                                X