Не мога да кажа защо адвокатската кантора не отговарят. Аз надежда не съм изгубил просто нещата стават бавно. Ще се опитам да разбера колко е обичайният срок и ще пиша когато мога.За съжаление трудно се задават такива въпроси.Надявам се че сме минали по допустимост защото ако имаше проблем трябваше да ни уведомят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторките от лихвоточки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RAI Разгледай мнениеАко някой знае моля да сподели.
Аз лично не съм чул за някакво развитие, а сроковете доколкото знам бяха 3-5 год за първоначалния етап.
То не че не минаха вече 2-3 години..
Коментар
-
Аз пък ти желая повече реализъм- живота всеки поставя на мястото му- бъди здав за да можеш да сваляш цената на имота още, а за моите пари не се грижи- те не са наврени в скъпи имоти на които цената пада .Докато ти продаваш и заменяш уж атрактивния имот ние с колегите от форума ще сме взели 15-20% върху капитала, а може и да намериш още утре ПКБ на 0,30ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениетърси момче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениетърси момче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа за цената съм съгласен давам по 500евро на квадрат за твоя апартамент- без емоции разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи не прави сметка на хората какво ще ги правят, аз пък не съм ти виновен че си се набутал със скъп апартамент и не можеш да го продадеш. В този форум аз балъци не виждам и уважавам хората, без да им предлагам явно неизгодни сделки. И така по колко хващаш в момента ПКБ за непродаваемия иначе апартамент
Коментар
-
Ти не прави сметка на хората какво ще ги правят, аз пък не съм ти виновен че си се набутал със скъп апартамент и не можеш да го продадеш. В този форум аз балъци не виждам и уважавам хората, без да им предлагам явно неизгодни сделки. И така по колко хващаш в момента ПКБ за непродаваемия иначе апартамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного несериозно пич- ти да не би да искаш и при размяната на 30ст да ги хващаш- ти не искаш да правиш сделка , а да мамиш. А колко ПКБ ще искаш,ако станат номинал, че и свръх способности имаш да знаеш на колко ще станат. За всички ли акции , които ти предлагат за размяната ще намаляш цената им на половина от пазарната.С такива хора аз бизнес не праваНе вярвам да намериш в този форум такива балъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного несериозно пич- ти да не би да искаш и при размяната на 30ст да ги хващаш- ти не искаш да правиш сделка , а да мамиш. А колко ПКБ ще искаш,ако станат номинал, че и свръх способности имаш да знаеш на колко ще станат. За всички ли акции , които ти предлагат за размяната ще намаляш цената им на половина от пазарната.С такива хора аз бизнес не праваНе вярвам да намериш в този форум такива балъци
Коментар
-
Много несериозно пич- ти да не би да искаш и при размяната на 30ст да ги хващаш- ти не искаш да правиш сделка , а да мамиш. А колко ПКБ ще искаш,ако станат номинал, че и свръх способности имаш да знаеш на колко ще станат. За всички ли акции , които ти предлагат за размяната ще намаляш цената им на половина от пазарната.С такива хора аз бизнес не праваНе вярвам да намериш в този форум такива балъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА за колко ПКБ го даваш
Коментар
Коментар