IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май вече няма ИП Златен лев

http://www.fsc.bg/d.php?id=14860

Коментар

• Златен лев избраха адвокатската кантора и уверяваха , че ще стане бързо, а сега..
      Някъде имам имейла на кантората- на който те вече не отговарят...

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
        Deloto още се води, няма още резултат.
        Благодаря за информацията.Загубил съм линк към един форум по темата, който беше направен от колега. Има ли нещо, което можем да направим, освен да чакаме?

Коментар

• Deloto още се води, няма още резултат.

Коментар

• В Златен лев ми отговориха, че само са осигурили помещение за срещата тогава и нямат идея за делото и кой е адвоката. Аз бях останал с други впечатления...

Коментар

• Ако някой от ИП Златен Лев има информация, моля да пише. Никой нищо не казва вече толкова години. Благодаря предварително на всеки, който вземе отношение по въпроса.

Коментар

• Ако нещо разбереш пиши моля те тук- попитай ИП Златен Лев- те бяха много активни и намериха адвокатите..

Коментар

• някой има ли информация относно делото в Страсбург?

Коментар

• БРАВО НЕТ нещо ново има ли за лихвотоките.И АЗ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ИНВЕСТОР, ВЪПРЕКИ ТЪПИТЕ ТРОЛОВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Улисан в работа и вълнения по мутромилиционерските скандали съм пропуснал да отбележа 10-годишнината от присъединяването ми към форума на Инвестора. ЕТО ТУК може да видите първия ми постинг, с който започнах тази тема на 2 април 2003 г. През цялото това време съм писал единствено и само с този ник. От тогава мина много време, но форумът е все още жив въпреки нашествието на политически тролове и отявлено психически нестабилни индивиди. Пожелавам на Инвестора успехи, а на себе си - да дочакам още много кръгли годишнини.
                      нас тва кво ни засяга

Коментар

• Улисан в работа и вълнения по мутромилиционерските скандали съм пропуснал да отбележа 10-годишнината от присъединяването ми към форума на Инвестора. ЕТО ТУК може да видите първия ми постинг, с който започнах тази тема на 2 април 2003 г. През цялото това време съм писал единствено и само с този ник. От тогава мина много време, но форумът е все още жив въпреки нашествието на политически тролове и отявлено психически нестабилни индивиди. Пожелавам на Инвестора успехи, а на себе си - да дочакам още много кръгли годишнини.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://pazar24.net/%D0%9F%D0%9E%D0%9...C,-o17181.html

Коментар

• Първоначално изпратено от raul_castro Разгледай мнение
                            Продавам двустаен апартамент в София , Зона Б-17, срещу акции. Приемам оферти на ЛС.
                            Този квартал Б17 къде е ?

Коментар

• Браво за информацията- наистина много се чака. Защо само вътрешно одоволетворение- нали е предявен материален интерес или не го смяташ за възможен и изпълним..

Коментар

• Ето ви малко цитати от интернет:

http://www.eurorights-bg.org/bg/cate...g_justice.html

През последните 3-4 години Съдът в Страсбург нееднократно е сезиран с такива жалби. Фактът, че все още не се е произнесъл по тях е по-скоро позитивен “сигнал” за техните перспективи, тъй като недопустимите жалби обикновено се “отсяват” няколко месеца след подаването им.

http://www.pravanachoveka.com/dela/
                                ТУК СЕ ВИЖДА КОГА СА ЗАВЕДЕНИ ДЕЛАТА И КОГА СА РЕШЕНИ

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=45471

Re: съдът в Страсбург
                                от sticky » 02 Фев 2011, 20:20

Делата се точат мн време, средната продължителност е 5 - 6 години
                                sticky
                                Младши потребител

Върнете се в началото
                                от disident » 03 Фев 2011, 00:46

sticky написа:
                                Делата се точат мн време, средната продължителност е 5 - 6 години

Значи аз съм щастливец. Мене ме обслужват с предимство. Максимум след 2-3 месеца ми казват решението си, че ми отказват разглеждане на жалбата понеже била написана неграмотно. Придружаващото писмо през 2009-та на последния формуляр за жалба нямаше подпис, печат, име и естествено много задължителния номер, който трябва да се напиша в горния десен ъгъл на формуляра. Теглих им една културно разбира се и ми се отговори, че вече ми били отказали и бяха посочили номера на жалбата ми от 2008 г.
                                disident
                                Потребител

Върнете се в началото
                                от ani_kancheva » 03 Фев 2011, 13:38

5-6 години е прекалено много време. Човек трябва да се въоръжи с много търпение и средства докато чака, а накрая какво остава - в повечето случаи само вътрешна удовлетовреност ако решението на съда е в твоя полза.

Коментар

Working...
                                X