Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторките от лихвоточки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеDeloto още се води, няма още резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеУлисан в работа и вълнения по мутромилиционерските скандали съм пропуснал да отбележа 10-годишнината от присъединяването ми към форума на Инвестора. ЕТО ТУК може да видите първия ми постинг, с който започнах тази тема на 2 април 2003 г. През цялото това време съм писал единствено и само с този ник. От тогава мина много време, но форумът е все още жив въпреки нашествието на политически тролове и отявлено психически нестабилни индивиди. Пожелавам на Инвестора успехи, а на себе си - да дочакам още много кръгли годишнини.
Коментар
-
Улисан в работа и вълнения по мутромилиционерските скандали съм пропуснал да отбележа 10-годишнината от присъединяването ми към форума на Инвестора. ЕТО ТУК може да видите първия ми постинг, с който започнах тази тема на 2 април 2003 г. През цялото това време съм писал единствено и само с този ник. От тогава мина много време, но форумът е все още жив въпреки нашествието на политически тролове и отявлено психически нестабилни индивиди. Пожелавам на Инвестора успехи, а на себе си - да дочакам още много кръгли годишнини.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raul_castro Разгледай мнениеПродавам двустаен апартамент в София , Зона Б-17, срещу акции. Приемам оферти на ЛС.
Коментар
-
Ето ви малко цитати от интернет:
http://www.eurorights-bg.org/bg/cate...g_justice.html
През последните 3-4 години Съдът в Страсбург нееднократно е сезиран с такива жалби. Фактът, че все още не се е произнесъл по тях е по-скоро позитивен “сигнал” за техните перспективи, тъй като недопустимите жалби обикновено се “отсяват” няколко месеца след подаването им.
http://www.pravanachoveka.com/dela/
ТУК СЕ ВИЖДА КОГА СА ЗАВЕДЕНИ ДЕЛАТА И КОГА СА РЕШЕНИ
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=45471
Re: съдът в Страсбург
от sticky » 02 Фев 2011, 20:20
Делата се точат мн време, средната продължителност е 5 - 6 години
sticky
Младши потребител
Върнете се в началото
от disident » 03 Фев 2011, 00:46
sticky написа:
Делата се точат мн време, средната продължителност е 5 - 6 години
Значи аз съм щастливец. Мене ме обслужват с предимство. Максимум след 2-3 месеца ми казват решението си, че ми отказват разглеждане на жалбата понеже била написана неграмотно. Придружаващото писмо през 2009-та на последния формуляр за жалба нямаше подпис, печат, име и естествено много задължителния номер, който трябва да се напиша в горния десен ъгъл на формуляра. Теглих им една културно разбира се и ми се отговори, че вече ми били отказали и бяха посочили номера на жалбата ми от 2008 г.
disident
Потребител
Върнете се в началото
от ani_kancheva » 03 Фев 2011, 13:38
5-6 години е прекалено много време. Човек трябва да се въоръжи с много търпение и средства докато чака, а накрая какво остава - в повечето случаи само вътрешна удовлетовреност ако решението на съда е в твоя полза.
Коментар
Коментар