IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Za dyrjavata, koj kak meri i t.n.....

http://www.segabg.com/17022005/p0010001.asp

prosto poglednete statiqta... izliza che dyrjavata moje da otdeli 456 mln leva za jilishta za romite (38 % ot 1.2 mlrd lv za celiq proekt) i romite da pokriqt ne poveche ot 3 % ot tezi 1.2 mlrd leva,

a za horata koito godini nared sa spestqvali moje da im vyrne po 4 % (4 st na lihvotochka) ... no comment...

Коментар

• reshenie na BFB

Решението беше, че ще питат парламента и докато той се произнесе GKZL не се търгуват на борсата. Те обаче са регистрирани в ЦД и са компенсаторни инструменти и следователно с тях може да се участва в приватизационните търгове. Естествено от първособствениците. Абсурдът беше още по-голям, защото временните удостоверения можеха да се прехвърлят на други лица в Областната управа преди регистрацията им в ЦД. Когато обявяваха търга за БТК от БФБ имаше въпрос за GKZL, и просто казаха "Ама, разбира се, ще участват, те са компенсаторни инструменти."

И според мен сега може да се вдигне шум и да се иска преиндексация на всички лихвоточки.

Коментар

• лихвоточки

В Софийска община всеки вторник от 10-13ч. има приемно време.Там трябва да отидете с документите, които имате и ще ви кажат какво да правите.Аз единственото,което мога да ви "светна" е да си купите жилище(къща) от някоий роднина ( баба, дядо, родител) фиктивно.Ние си купихме селската къща на баща ми, но тя тъй или иначе щеше да остане за мен.След като си подадете документите се чака около 1-2 месеца и ви дават парите.

Коментар

• лихвоточки

Благодаря за отговора! Може ли малко повече информация - какво трябва да направя... Да купя жилище и след това да действам ли? Каква е процедурата? Картотекирана съм 5 група, знам, че имам право, но това беше преди години...

Коментар

• лихвоточки

Лихвоточките се признават при покупка на жилище от цялата страна. Ние така направихме. На мъжа ми лихвоточките са от София( не знам от коя община) и купихме една селска къща от провинцията и си взехме лихвоточките на 4ст.

Коментар

• лихвоточки

Радвам се, че темата отново е на дневен ред. Имам въпрос: Знае ли някой дали при покупка на жилище в друга община, а не в тази, където е правен жилищния влог, ще се признаят лихвоточките? Нищо, че са по 4 ст. Защото не се знае кога и дали изобщо въпросът с компенсирането по справедлив начин ще се реши. Но и аз мисля, че трябва да се шуми по въпроса. Поставих го във форума на ДСБ. Никакъв отзвук!!!

Коментар

• reshenie na BFB

mnogo ti blagodarja Kali,
                za sujalenie namiram samo suobsteniata, che ste pitat parlamenta dali mogat da se kachat na borsata ... no ne namiram koga i kude predi turga za BTK e kazano - oficialno ot BFB, che GKZL-tata se dopuskat i che samo purvosobstvenicite mogat da uchastvat s tjah na tozi turg ...

Коментар

• reshenie na BFB

Решението е от 11 август 2004. Разгледай коментарите в тази тема около тази дата, там излизаха веднага новините. Има и кои са юристите, които са били помолени за експертно мнение. Или на страницата на БФБ, на "Новини" от тази дата.

Коментар

• reshenie na BFB

Zdraveite, imam edna speshna molba i vupros - njakoi ima li - ili znae li kude - moga da pro4eta reshenieto na BFB, che GKZL-ta sa neprehvurljaemi i mogat da se polzvat samo ot purvosobstvenici. Okaza se, che principno vseki go znae, no ne moje da citira konkreten tekst.
                    Predvaritelno blagodarja

Коментар

• Kompesatorni zapisi

Тошко,
                      Имам два комплекта " Основи на банковото дело" Единият е излишен. Изданието е на Делфин Прес - Бургас 1994 г.. Автор е Вернер Заутер. Ако желаеш да го закупиш - твое е.

Коментар

• Kompesatorni zapisi

Mnogo se izviniavam che vuprosa mi ne e po temata ama mi se vizhdate umni momcheta, koito mogat da pomognat) Molia ako niakoi ot vas e zapoznat s bankovo delo da mi preporucha uchebnik ili naruchnik po consumer credit analysis. Kakvo opredelia lihvate, platezhosposobnosta na klienta i t.n. Blagodaria Vi!

Коментар

• Kompesatorni zapisi

За БМФ ще вършат работа. Обърни се към инвестиционен посредник.

Коментар

• Kompesatorni zapisi

Каli, за KZ- при инвестиционен посредник: купувай на воля, но за какво са ти точно в този момент, пък и на такива цени?

Коментар

• Компенсаторките от лихвоточки

погледите все към Парламента ще са, а очакването ми е Новото време да постави свой човек за зам.министър на Шулева и от там да има развитие по проблема, наистина има няколко депутата, (за съжаление за сега са доста малко) които имат виждане по въпроса,но трябва човек на лихвоточките да бъде в изпълнителната власт :-)

Коментар

• Компенсаторките от лихвоточки

ami triabva da se obedinim i da vdignem shum zashtoto ina4e moge i nishto da ne se glasuva.a puk ako nishto ne stane do 2007 moge i da se stigne i do stasburg ako triabva, tui kato ne moge tezi koito si obmeniha lihvoto4kite v GKZL i sled tova si kupiha akcii ot btk za 1 lihvoto4ka =1lev nie da vzemem samo po 0,04stotinki i to ako se kupuva gilishte.

Коментар

Working...
                                X