If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Otivash v Oblastnata uprava pri (malkata oligofrenka) s notarialno zavereno pulnomoshtno !!! ( Dori i bashta ti da e s teb). Notariusi mnogo, a cenata e 3lv. mislq... Oba4e, ako ve4e sa reg. v CDepozitar ne sum siguren kak stava, no shte ti kaga- zvunish na 144 i iskash tel. na Agenciqta za privatizaciq (ama uporito) i pitash kakva e procedurata, a mogesh i da se razhodish do Aksakov street, na gurba na Jalta (Джалта) или Ялта както знаехме преди доста години и да попиташ каката на входа срещу охраната. Успех
Хора, някой знае ли как се прехвърлят лихвоточки? На Московска твърдят, че не може. Само да се наследят?! Някой има ли повече инфо по въпроса? Сега чета едни закони и там ми се струва пише, че може но реших да се допитам и до вас. Ако ли не пак сам ще се оправям ама ако някой ми спести малко време няма да му се разсърдя. Става въпрос за лихвоточки, които не са в списъците! И прехвърляне на роднина. В случая от баща ми на мен.
Благодаря Ви!
Keep walking ...
Коментар
Консултантин
Какво да правя
Жорес,
Обещах ти да проверя за новите списъци, които се изготвят от Столична община и за които се приемат молби в районите и.
За съжаление няма нищо ново. Лично аз съм учуден защо продължават с тази практика. Можеш да погледнеш и коментар на тази тема във в. 24 часа/11/03.2005. Отново хората, които нямат жилище и имат собственост на стойност не повече от 15 000 лв могат да се вписват в списъци. Не е какъв е смисъла на цялата тази работа. ИМам чувството, че за да се пише и казва, че нещо се прави, са започнали да се правят отново списъци ( беза да с едублират старите). Аз като не съм могъл да се запиша в предните спуисъци, значи че не мога да се се запиша ( имам предвид нямям право) да се запиша и в новите ( освен ако някой ме му се е случило така, че да загуби по някакъв начин това, което има). Жалка работа. Условия няма при прибирането на парите, след това условия при връщането - една купчина.
Между другото ена молба към наблюдаващите сайта Системни администратори. Голяма бъркотия е настанала. Една и съща тема се започва от най-различни хора и не може да се оправиш лесно. Аз например поизгубих време докато намеря мястото и човека, на който да дам отговора, който се бях ангажирал да дам. Малко неуютно започна да става - от информационна гледна точка и User Friendly техника за използуване на форума. Бихте могли да понасочите нещата - в добрия смисъл на думата.
Написаното от теб е една голяма боза , въпросът е зашо си решила да губиш след като смяташ , че цената на КИ щте падне . Мисля , че това и бог не го знае всичко зависи от около 120 човека и тяхното решение .
netware5, извнинявай за безпокойството, но... имаш мейл. :-)
Коментар
Мира
Мирчо
Мирча поправи ме щото не мога сама.
Коментар
мирчо
Какво да правя
мира поправи се с инструментите
Коментар
Мира
Какво да правя
аналитик нещо са ти яко тъпи анализите.
ако днес купиш GKZL утре може да ги продадеш ако решиш(започне рязко обезценяване) а жмела който държиж , ГКЗ са вечно твои до реализация.схващаш ли?
а че цените на КИ ще паднат яко нямай съмнение.GKZL на 30% не е изключено в скоро време.колко ли ще струват твоите тапети тогава?
Коментар
Костова
Какво да правя
netware5, ще послушам съвета ви и ще се консултирам с адвокати, макар че един приятел /също адвокат/ ми каза, че според него нямам много шансове, защото Областният управител действително се е произнесъл в законния срок, потвърждавайки правото ми на компенсация, но за издаването на самите записи в закона не е постановен срок. По отношение размера на компенсацията, както вече стана дума, решението е оставено на областните управители, така че и тук едва ли бихме могли да атакуваме. Както и да е, ще се разровя още, ако не за мен, то поне заради родителите ми - как да им кажа на колко оценява в момента държавата техния труд и търпение. Още веднъж - благодаря ви.
PRODAVA4I IMA NO NA DRUGI CENI ....TUK NE E KLUB NA PENCIONERA V DOLMO KAMARCI NA KOITO DA CE KAZVA ETO VI 0.20 ST-0.30 I TE DA CE IZTEPAT DA PRODAVAT . IBON E 0.43 - GKZ 0.75 - REALNATA CENA NA GKZL V CLU4AIAT E PO CREDTA OKOLO 0.58.
A NA 0.30 PRODAVA4I NIAMA DA IMA ....
Коментар