IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ - БАЛОН !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• рекапитулация към момента на отчетите на полугодието
    Засега в списъка май попада топливо Добре поне, че не е с екстремна капитализация
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не внимаваш. Балон има там, дето публиката се бута въпреки, че е изчерпано. При мен още няма развитие, а пазарът е съвсем свободен, един келяв, действащ конкурент няма, от форума има двама-трима запознати но, средства влезли -нула въпреки, че дера земята, да го започна, а момците - НИ, та НИ, акции на този / онзи, вече видели дъно, при когото, те няма да имат никакъв /какво остава, за сериозен/контрол и винаги ще бъдат миноритари, ама да е под опашката на предната овца и т.н. Така се набутва публиката, пич. Балоните са при вас, дето само "умнеете".

Затова и ви казвам, че ще има да вземате.
      Last edited by Pyramid; 14.07.2014, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Боооооже! Обясняваш им, че онова в подписа МИ е вярно и може да направи 50-150% годишно, те горят от страст да се набутат. Лошо нема, пичове, давайте, давайте, давайте!
        ...И ще има да вземате.
        Това за твоя проект ли? Най-после си призна, че е балон?
        Last edited by Babbitt; 13.07.2014, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          хахахааа, баш не е тъй ))
          малко атаките им куцат, но в защита са корави )
          Голяма мъка ми бяха да ги гледам как бяха изключили напълно викинга Робен от играта на лалетата

И мен не ме кефят немците
          Малко в повече ми идва ...Меркел да бие път ..."в години на икономии" да гледа мачле...пък и що кордони ще й сложат да я пазят от бразилската любов )

Много настроение, за който и да си )
          Е те и коста рика бяха корави, но ги разбалончиха. Мисля, че е време вече да се разбалончат и другите латиноси.
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Еее, как може да цакаш европата бе генерале, не знаеш ли, че който вади нож, от нож умира ))
            Тия архентиноси... така им се клатят краката, че една петорка кебапчета може и да отнесат, колкото да не стоят на гладно преди аперитива
            хахахааа, баш не е тъй ))
            малко атаките им куцат, но в защита са корави )
            Голяма мъка ми бяха да ги гледам как бяха изключили напълно викинга Робен от играта на лалетата

И мен не ме кефят немците
            Малко в повече ми идва ...Меркел да бие път ..."в години на икономии" да гледа мачле...пък и що кордони ще й сложат да я пазят от бразилската любов )

Много настроение, за който и да си )

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Тази година имам само една лоша сделка. Набабаних се в Синергоня на 1.60-1.65 и се наложи да ги разкарам с около 20 ст. загуба на акция. Няма как, да ми е за урок. Избушеняците оттук насетне не са това, което бяха през последните две зими. Умната.
              +1
              ще гледаме да уважим умната че русата е отпуска

Коментар

• Айде бе, не свърши ли тва, все едно и също, eдно и също...
                Last edited by Pyramid; 13.07.2014, 01:33.

Коментар

• Какво нещо е пазара само ... синергона по-скъп от цкб-to. Евалата !!
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Германия е Голям Балон!

Набабанвам 50 ойро за над 3.5 гола (коеф.4.70 в ефбет),разчитайки на повече от 7:0 или 6:1 за архентиносите
                    Еее, как може да цакаш европата бе генерале, не знаеш ли, че който вади нож, от нож умира ))
                    Тия архентиноси... така им се клатят краката, че една петорка кебапчета може и да отнесат, колкото да не стоят на гладно преди аперитива
                    Last edited by precakanoto; 11.07.2014, 17:37.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Германия е Голям Балон!

Набабанвам 50 ойро за над 3.5 гола (коеф.4.70 в ефбет),разчитайки на повече от 7:0 или 6:1 за архентиносите
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Тази година имам само една лоша сделка. Набабаних се в Синергоня на 1.60-1.65 и се наложи да ги разкарам с около 20 ст. загуба на акция. Няма как, да ми е за урок. Избушеняците оттук насетне не са това, което бяха през последните две зими. Умната.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          е сега ако се върне на 2,50 ще усреднявам, имам ли избор
                          Съжалявам,че не пазя картинката на Гаки илюстрираща финансовата аритметика на БФБ .И доказваща по безспорен начин, че тук никой не губи и всички (сънуват)карат от S-kласи нагоре.

Ще видим към Нова година колко тупани са се набабанили при сегашния спад с надеждата, че купуват дъно с цел нови върхове а междувременно софикса ще е заорал здраво нос и не само.

Одеве пуснах картинка в една от форекс темите - "Идиот е не този който греши,а този който не си признава!"
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• няма лошо да си признаеш,аз изгорях 5 цифрен акаунт покрай балона на златото 1920 като стана,бях се укъсил,че и усреднявах на два пъти,малко ми остана да устискам,но........
                            Ех ,ако бях издържал,сега щях да съм 6 цифрен,ама имало е глава да пати
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Боооооже! Обясняваш им, че онова в подписа ти е вярно и може да направи 50-150% годишно, те горят от страст да се набутат. Лошо нема, пичове, давайте, давайте, давайте!
                              ...И ще има да вземате.

Коментар

• +1
                                чудесна тема...браво на Преци...
                                тази година-единственото ми ушиване за сега(реализирано) е в Доверие купих си по време на голямото качване в първите месеци на годината на 1.25 и ги продадох наскоро за леФче.Другата ми позиция от този тип(нереализирано)е на Булстрад-там съм на 59 лева средна и се чудя какво да ги правя добре че не са много бройки
                                Last edited by orakula; 08.07.2014, 23:07.

Коментар

Working...
                                X