IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полезни изкопаеми

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Е, на теб пък кой ти пречи да си копаш на нивата?
    Докато те хванат и ще си изорал Радия
    да бе и после трафикант ще се налага да ставам.... Не ме устроива.Искам си законни суровини

Коментар

• Е, на теб пък кой ти пречи да си копаш на нивата?
      Докато те хванат и ще си изорал Радия

Коментар

• полезни изкопаеми казвам
        Last edited by X_Y; 04.05.2014, 18:36. Причина: Моля, не обиждайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Такъв въпрос не съществува.
          Иначе, да разбирам ли, че си открил радий? Щото ако тъй, бягай оттам, доде си жив. За "здрав" може и да е късно. Като гледам, какви ги пишеш, май започва да поразява първо ЦНС...
          Нищо чудно да го е поразил вече, повтаря едно и също и ще кряка сега доде не му изстрият ника
          А радия не е добре да го имам под земята ми щото периода на полуразпад му е1600 години.
          Да не говорим, че в земя като нашата с 80 века исторически наслагвания и археология е престъпление да не са държавна собственост артефактите.

Коментар

• Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
              Реалистична цел Може и референдум да направиш с подобен въпрос!

Сългасни ли сте 7 милионното българско население да се откаже от полезните изкопаеми в полза на 1000 наши сънародници, под чиято земя се намират те?
              Ми то вече се е отказало.И не в полза на наши сънародници

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение

Сългасни ли сте 7 милионното българско население да се откаже от полезните изкопаеми в полза на 1000 наши сънародници, под чиято земя се намират те?
                Обърка словореда,Сега 7 миллиона са се отказали заради 1000 чиновника

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
                  Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им

Коментар

А для восемьдесят восьмой элемент таблица менделеева чево ти думаеш?
                    Такъв въпрос не съществува.
                    Иначе, да разбирам ли, че си открил радий? Щото ако тъй, бягай оттам, доде си жив. За "здрав" може и да е късно. Като гледам, какви ги пишеш, май започва да поразява първо ЦНС...

Коментар

• Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им

Коментар

• А для восемьдесят восьмой элемент таблица менделеева чево ти думаеш?

Коментар

Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им
                          В интерес на истината, с подобно решение някога, в Америка са И дръпнали напред, И създали предпоставка за редица смъртоносни конфликти в своята история. Отделно че, дори и /някак/ да се признае собственост в/у богатствата под повърхността, пак може да ти наложат такива ограничения, че да не можеш да ги ползваш.
                          Ама ти дерзай, налЭ.

Коментар

Е, ти па какви точно полезни изкопаеми имаш под твоята земя че не моа се светна и можеш сам да ги разработваш?
                            На мен ми хрумва единствено да построя нещо отгоре или отдолу, не да вадя кюмур.
                            Можеш да вземеш пример от циганите в Перник де, те вадят кюмур и продават по 5 кинта чувала. Е това е възможната от теб експлоатация на полезните изкопаеми

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Агрономски, да разбирам ли, че претендираш и за дял от земното ядро? Кога да ти го донеса, ефендим ?

Иначе, наистина, да не са ти нещо отрязали замундската инвестиция?
                                И на мен това ми хрумна. Иска да прави сондаж почти до мантията и да предизвика земетресение От друга страна се замислих дали сутерена ми не е на държавата като е метър и половина под земи, а ако направя няколко етажа в дълбочина като американското посолство, дали няма държавата да ми ги отнеме?

Коментар

Working...
                                X