Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезни изкопаеми
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТакъв въпрос не съществува.
Иначе, да разбирам ли, че си открил радий? Щото ако тъй, бягай оттам, доде си жив. За "здрав" може и да е късно. Като гледам, какви ги пишеш, май започва да поразява първо ЦНС...
А радия не е добре да го имам под земята ми щото периода на полуразпад му е1600 години.
Да не говорим, че в земя като нашата с 80 века исторически наслагвания и археология е престъпление да не са държавна собственост артефактите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеРеалистична цел Може и референдум да направиш с подобен въпрос!
Сългасни ли сте 7 милионното българско население да се откаже от полезните изкопаеми в полза на 1000 наши сънародници, под чиято земя се намират те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеРеалистична цел Може и референдум да направиш с подобен въпрос!
Сългасни ли сте 7 милионното българско население да се откаже от полезните изкопаеми в полза на 1000 наши сънародници, под чиято земя се намират те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеПризовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеА для восемьдесят восьмой элемент таблица менделеева чево ти думаеш?
Иначе, да разбирам ли, че си открил радий? Щото ако тъй, бягай оттам, доде си жив. За "здрав" може и да е късно. Като гледам, какви ги пишеш, май започва да поразява първо ЦНС...
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениеПризовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им
Ама ти дерзай, налЭ.
Коментар
-
На мен ми хрумва единствено да построя нещо отгоре или отдолу, не да вадя кюмур.
Можеш да вземеш пример от циганите в Перник де, те вадят кюмур и продават по 5 кинта чувала. Е това е възможната от теб експлоатация на полезните изкопаеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАгрономски, да разбирам ли, че претендираш и за дял от земното ядро? Кога да ти го донеса, ефендим ?
Иначе, наистина, да не са ти нещо отрязали замундската инвестиция?
Коментар
Коментар