IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ - обзор на дневната търговия

ЛМ, като гледам на някои от позициите на какви нива се влиза... Момина крепост поне е добре работещо и продаващо, добре развиващо се и модерно предприятие. Скачай...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Kolegi kakvo mislite za MOMKR? Gledam che v poslednite dni se povishi interesa kum poziciata no niama akcii !!!Dali si zaslujava da se vliza na 17-18 lv i nagore?

Коментар

Подценени са и двете - май едни от последните подценени.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• FAZAN

не е по-подценено от Мак
          кажи му Импер

Коментар

• FAZAN

Какво стаааа с това Фазанче, май се е запътило към 15 лв. поне??? вижте му показателите само, супер подценено дружество...

Коментар

• BHC

za6to?

Коментар

• BHC

Не виждам какво толкова се вдъхновявате от този отчет, за мен по-скоро е разочароващ.

Коментар

• BHC

uhaaaaaaaaaa, az ne razbiram mnogo, ama pe4albata sled oblagane s danuci e 6.294mln. ... sravnena s predi edna godina 593hil. ya kazhete, kakvo drugo e vazhno da se gleda v edin ot4et?

Коментар

• BHC

Кво има там

Коментар

• BHC

айде BHC на 10 лв. видяхте ли отчета?

Коментар

• Проблемът със захарта

Акционерите на Българска захар Горна оряховица незнам какво ще правят с акциите си, но на другите честито, ще последва едно ми търсене...

Коментар

• ALUMIN

4udja se kak kak horata oceniha tova druzestvo edva sled preskonferencijata na ID, v kojato objavi za ma6tabnata investicionna programa ot 18 mln$.Ta tova be jasno i za 4ovek sus sredni ikonom. poznanija , ako be pro4el godi6nija balans.Navjavat me stranni misli...

Коментар

• обб

Bulbrokers,Karoll,Kapman i TBI invest

Коментар

• обб

Инвестиционното дружество на ОББ през кой посредник купува, знае ли някой?

Коментар

• Бедо Бохос Доганян как звучи само

Jore чрез свързани лица притежава 96%.Провери сам.

Коментар

Working...
                                X