IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ - обзор на дневната търговия

Кое не съм си купил на?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Императоре а ти къде беше та не си купи на 11?

Коментар

Не ви знам... ако сте спекуланти, дето искат да пазаруват ниско - много плоско се мъчите да манипулирате пазарът...
        Ако сте некви аматьорчета, наистина - бягайте и не се връщайте - просто Фондовата борса не е за такива като вас - то трябва и кураж да имаш - зайците винаги стават на яхния - и на Борсата и в животът.

Коментар

Сега ви е нужно спокойствие и силна храна!

Коментар

ПАНИКАААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Коментар

Ха-ха-ха-ха, какъв апокалипсис, бе, да не е гръмнал АЕЦ Черна вода и аз да съм го проспал ???
              Не говорете глупости и не всявайте паника - като почнат да обявяват датите за ОС на добрите дружества (най-вече на тия дето дават дивидент) ще видите един апокалипсис... тип стратосферен балон...

Коментар

Prodavaiteeeeeeeeeeeeeee idva apokalipsis

Коментар

Паниката е голям страх, както и шубето...... продавааааай всичко....

Коментар

Ха-ха-ха-ха - видяхте ли - някакъв луд продал Мак на 11 кинта и нещо, ха-ха-ха-ха-ха !!!!!

Коментар

• Raifeizen

Май това правят и за KREM. Но някой тук коментираше че Raiffeizen се спасявали от позицията. Аз не го вярвам.
                      Кои други позиции натискат?

Коментар

• BALKL

Цитирам Инвестор:
                        "Неттелком ЕООД е купило 27,93% от капитала на Балканкар-Заря АД, гр. Павликени, съобщи Централен депозитар. На 28 февруари клиент на ИП Карол закупи срещу 260 020 лв. въпросния пакет от Балканкар Заря.
                        Според търговския регистър Неттелком ЕООД е 100% собственост на собственика на ИП ФК Карол АД Станимир Каролев. От посредника отказаха информация каква е целта на покупката. Платената цена на акция е 5,63 лв. В момента акции на дружеството се търсят на БФБ-София при цена 1,3 лв., но сделки липсват."
                        И припомням:
                        "Само 20 лв. разлика между офертите определиха победителя в днешния търг за продажба на 27,9% от капитала на Балканкар Заря АД Павликени. Днес бе първият ден от десетия централизиран публичен търг, в който по регламент минималните цени са по-ниски с 50% поради липса на интерес в първите пет дни на търга. Клиент на ИП Карол предложи 260 020 лв. за пакета от Балканкар Заря и се класира пред клиент на ИП Капитал Финанс, предложил цена от 260 000 лв. Минималната цена за пакета от 46 149 акции бе 255 919 лв."

Сега Агата пита: Знаете ли кой е убиеца и как е станало?

Коментар

• BALKL

кой купува неох на 26 цяла сутрин

Коментар

• BALKL

Ako i miri6e hubavo , 6te e dobre...:-))

Коментар

• BALKL

Tuk se tochi i mati neshto golqmo ?

Коментар

• БФБ - обзор на дневната търговия-MOMKR

I az mislia che e chudesno drujestvo !Imam akcii tam i mislia da gi durja do 25-30 kinta !

Коментар

Working...
                                X