If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ви знам... ако сте спекуланти, дето искат да пазаруват ниско - много плоско се мъчите да манипулирате пазарът...
Ако сте некви аматьорчета, наистина - бягайте и не се връщайте - просто Фондовата борса не е за такива като вас - то трябва и кураж да имаш - зайците винаги стават на яхния - и на Борсата и в животът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ха-ха-ха-ха, какъв апокалипсис, бе, да не е гръмнал АЕЦ Черна вода и аз да съм го проспал ???
Не говорете глупости и не всявайте паника - като почнат да обявяват датите за ОС на добрите дружества (най-вече на тия дето дават дивидент) ще видите един апокалипсис... тип стратосферен балон...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Lida
БФБ - обзор на дневната търговия
Prodavaiteeeeeeeeeeeeeee idva apokalipsis
Коментар
Шишо
БФБ - обзор на дневната търговия
Паниката е голям страх, както и шубето...... продавааааай всичко....
Май това правят и за KREM. Но някой тук коментираше че Raiffeizen се спасявали от позицията. Аз не го вярвам.
Кои други позиции натискат?
Коментар
Агата Кристи
BALKL
Цитирам Инвестор:
"Неттелком ЕООД е купило 27,93% от капитала на Балканкар-Заря АД, гр. Павликени, съобщи Централен депозитар. На 28 февруари клиент на ИП Карол закупи срещу 260 020 лв. въпросния пакет от Балканкар Заря.
Според търговския регистър Неттелком ЕООД е 100% собственост на собственика на ИП ФК Карол АД Станимир Каролев. От посредника отказаха информация каква е целта на покупката. Платената цена на акция е 5,63 лв. В момента акции на дружеството се търсят на БФБ-София при цена 1,3 лв., но сделки липсват."
И припомням:
"Само 20 лв. разлика между офертите определиха победителя в днешния търг за продажба на 27,9% от капитала на Балканкар Заря АД Павликени. Днес бе първият ден от десетия централизиран публичен търг, в който по регламент минималните цени са по-ниски с 50% поради липса на интерес в първите пет дни на търга. Клиент на ИП Карол предложи 260 020 лв. за пакета от Балканкар Заря и се класира пред клиент на ИП Капитал Финанс, предложил цена от 260 000 лв. Минималната цена за пакета от 46 149 акции бе 255 919 лв."
Сега Агата пита: Знаете ли кой е убиеца и как е станало?
Коментар