IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако всеки месец хващахте най-поскъпващата акция в SOFIX, доходността щеше е 742%

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Ако баба беше мъжка, а вратата без дръжка...
    именно.

Ако баба ми беше мъжка - щеше да бъде с дръжка...
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      хубу де това да го пуснем по телевизиите и по вестниците че хората да разберат и да купуват . да настане еуфория . за нас е ясно че катери ))))))
      Хората ще кажат: пирамида - те не могат да си представят, че човекът може да печели толкова по честен път.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• хубу де това да го пуснем по телевизиите и по вестниците че хората да разберат и да купуват . да настане еуфория . за нас е ясно че катери ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
          Има ли максималисти?

Ако всеки месец хващахте най-поскъпващата акция в SOFIX, доходността щеше е 742%
          http://www.investor.bg/mneniia-i-syv...-e-742,168507/
          Ako всеки месец се качвахме на потъващата акция, досега да сме продали апартамента, колата, жената и .....

Коментар

• То аз ако знаех числата от тотото, доходността ми щеше да е 10000000%.

Коментар

• Все се каня да направя подобна сметка и не ми достигат данни или мотивация. Ще бъде интересно тази класация да се продължи на месечна, тримесечна и годишна база.

Искам да разбера как изчислявате шанса: "Шансът да уцелите най-поскъпващата акция в SOFIX в 4 поредни тримесечия е около 1 на 50 хил."

Коментар

• Ако баба беше мъжка, а вратата без дръжка...
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  ....а ако Пръва-Втора година си бяхте купили Хесовици, Седма в края ги бяхте продали, за да купите златце, което на свой ред за продадете Девета година началото, за да си купите напримерно Атерки, сега щяхте да сте.... дявол знае колко напред може би около 28 000%.
                  А Атерките да ги продадете миналото лято и да си купите Биткойни на 20 долара.........
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• ....а ако Пръва-Втора година си бяхте купили Хесовици, Седма в края ги бяхте продали, за да купите златце, което на свой ред за продадете Девета година началото, за да си купите напримерно Атерки, сега щяхте да сте.... дявол знае колко напред може би около 28 000%.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако всеки месец хващахте най-поскъпващата акция в SOFIX, доходността щеше е 742%

Има ли максималисти?

http://www.investor.bg/mneniia-i-syv...-e-742,168507/
                    Working...
                    X