Не знам за какво пенсиониране говориш, но определено трейдърите трябва да се пенсионират като 1-ва категория труд. Когато за 10 секунди пазарът тръгне в обратната на твоята посока и си по бели гащи, ще ме разбереш за какво ти говоря
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли пенсионирани инвеститори от БФБ-София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАз щях да съм вече пинсионер....тоест човек който не се претеснява за яденето и бинзина.....целта ми беше 1 000 000лв и после превалутирани и на влог но стана октовмри 2007 мармалада и се провали плана...пак бих работил но да не се притеснявам за елементарни сметки.....и задължително бих живял на село в малка къщичка без никаква показност
Дано не е с много
Поздрави
Коментар
-
Аз щях да съм вече пинсионер....тоест човек който не се претеснява за яденето и бинзина.....целта ми беше 1 000 000лв и после превалутирани и на влог но стана октовмри 2007 мармалада и се провали плана...пак бих работил но да не се притеснявам за елементарни сметки.....и задължително бих живял на село в малка къщичка без никаква показностВся Власть Советам
Коментар
-
Има ли пенсионирани инвеститори от БФБ-София?
Здравейте
има ли вече пенсионирани инвеститори от доходи на БФБ-София?
говоря за такива, които са натрупали толкова много според личните им стандарти, че вече могат да живят само от лихвите/дивидентите/наемите на заделените настрана инвестиции?
Разбира се не е казано, че ще спрат да инвестират, а че няма да гонят максимума и дето се казва и на 5% годишно ще са супер доволни, защото пределната полезност на всеки слеващ милион намалява (законът за пределната полезност си е универсален) и ценността на първия 1 млн. би трябвало да е като на следващите 9 например.
Мислите, ли че може да има балансирани хора, които да кажат СТОП или вълната трябва да се язди докрай?
ПоздравиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар