Здравейте, изтича ми КОБОС и моля за вашите мнения дали ви е удобен Елана бг трейдър.Мерси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за ИП
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетой само кеш-а ли покрива?
Е само кеша разбира се ! Те акциите са си на твое име, дори посредника да фалира с акциите няма проблем. Освен ако съвсем не са някои мошенници и не са ти разпродали портфейла уж от твое име и да приберат паричките ! Но то и затова се гледа и се мисли с какъв посредник работиш. Доверието е най важно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЧесто ли държиш над 40 к кеш при ИП-то?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеп.с. Замисляли ли сте се за диверсификация на ИП-то, все пак от фонда са гарантирали ср-ва до 40 000лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа аз имам проблем с Бенча, когато опитам да вляза през телефона си? Всичко забива и нищо не работи - има ли други с такива проблеми?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа аз имам проблем с Бенча, когато опитам да вляза през телефона си? Всичко забива и нищо не работи - има ли други с такива проблеми?
п.с. Замисляли ли сте се за диверсификация на ИП-то, все пак от фонда са гарантирали ср-ва до 40 000лв?
Аз съм се диверсифицирал в Бенч и Елана. Но вярвам в състоятелността и на двете компании, така че не е заради защита на средствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...п.с. Замисляли ли сте се за диверсификация на ИП-то, все пак от фонда са гарантирали ср-ва до 40 000лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа аз имам проблем с Бенча, когато опитам да вляза през телефона си? Всичко забива и нищо не работи - има ли други с такива проблеми?
п.с. Замисляли ли сте се за диверсификация на ИП-то, все пак от фонда са гарантирали ср-ва до 40 000лв?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнениеВ пороцес съм на избиране на ИП.
За момента Карол са ми фаворити. Като достъпност и платформа
Най-вече ме интересува апп-а за телефон. Нямат такси за съхранение и теглене.
А процента на сделка е 0.05 като това е може би си е високо съдейки по повечето ИПта , но се преглъща и балансира другите такси
Коментар
-
В пороцес съм на избиране на ИП.
За момента Карол са ми фаворити. Като достъпност и платформа
Най-вече ме интересува апп-а за телефон. Нямат такси за съхранение и теглене.
А процента на сделка е 0.05 като това е може би си е високо съдейки по повечето ИПта , но се преглъща и балансира другите такси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИ какви са тия "Мнения за ИП" дето не споменаваш имена?
Статус Инвест АД
И някак не ми се вярва тук да има само "проблеми с достъпа".
Коментар
-
И какви са тия "Мнения за ИП" дето не споменаваш имена?
Статус Инвест АД
И някак не ми се вярва тук да има само "проблеми с достъпа".
Коментар
Коментар