IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акции в "Топливо"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дали не свърши вече покачването?

Коментар

• +1
      мерси за поправката(смукача е виновен)

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        някога така a утре по друг начин-както е казал Херодот "всичко тече,всичко се променя"
        Хераклит, а не Херодот.
        "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
          имайте предвид, че е било и 35
          PS - то и оцк беше 120 лв, и дядо ти Никола беше 240 ,,, ама сега се търкалят из пода и никой не ги иска
          някога така a утре по друг начин-както е казал Херодот "всичко тече,всичко се променя"

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            16-18 лева към края на годината
            имайте предвид, че е било и 35
            PS - то и оцк беше 120 лв, и дядо ти Никола беше 240 ,,, ама сега се търкалят из пода и никой не ги иска
            Last edited by mecka_stryvnica; 13.03.2014, 04:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от enirion Разгледай мнение
              Здравейте, не се смейте, моля! Наложи ми се да се занимавам с неща, които никога не са ме вълнували, нито съм проявявал интерес към тях. Нищо не разбирам от борси, акции и т.н. Може ли някой да ми каже колко струва е дна акция в Топливо? Благодаря
              16-18 лева към края на годината

Коментар

Здравейте, не се смейте, моля! Наложи ми се да се занимавам с неща, които никога не са ме вълнували, нито съм проявявал интерес към тях. Нищо не разбирам от борси, акции и т.н. Може ли някой да ми каже колко струва е дна акция в Топливо? Благодаря
                На 4.20 до 4,25 може да ги продадеш. А колко струват е труден въпрос.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

http://bse-sofia.bg/?page=QuotesInfo...V&compnum=2976

Коментар

• Акции в "Топливо"

Working...
                  X