дали не свърши вече покачването?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акции в "Топливо"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенякога така a утре по друг начин-както е казал Херодот "всичко тече,всичко се променя""Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеимайте предвид, че е било и 35
PS - то и оцк беше 120 лв, и дядо ти Никола беше 240 ,,, ама сега се търкалят из пода и никой не ги иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение16-18 лева към края на годината
PS - то и оцк беше 120 лв, и дядо ти Никола беше 240 ,,, ама сега се търкалят из пода и никой не ги искаLast edited by mecka_stryvnica; 13.03.2014, 04:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от enirion Разгледай мнениеЗдравейте, не се смейте, моля! Наложи ми се да се занимавам с неща, които никога не са ме вълнували, нито съм проявявал интерес към тях. Нищо не разбирам от борси, акции и т.н. Може ли някой да ми каже колко струва е дна акция в Топливо? Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от enirion Разгледай мнениеЗдравейте, не се смейте, моля! Наложи ми се да се занимавам с неща, които никога не са ме вълнували, нито съм проявявал интерес към тях. Нищо не разбирам от борси, акции и т.н. Може ли някой да ми каже колко струва е дна акция в Топливо? БлагодаряНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от enirion Разгледай мнениеЗдравейте, не се смейте, моля! Наложи ми се да се занимавам с неща, които никога не са ме вълнували, нито съм проявявал интерес към тях. Нищо не разбирам от борси, акции и т.н. Може ли някой да ми каже колко струва е дна акция в Топливо? Благодаря
Коментар
Коментар