IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиране в акции - различни начини

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Е, че то, Пешов - когато цялото пазар прави Яхо-о-о-о - сички печелят.

Аз от Саламаджийницата насам не съм се прецаквал с нищо, ако не броим пропуснатите ползи при Любовното послание. Никиту Василев на салам и Долу КФН !!!
    за да бъдем точни порпусна и част от ръста на трейдинга
    аз това помня, но има и други предполагам - в следствие на многото джъткане без да знаеш какво правиш
    ти излезе от трейдинга на 2,2 и написа - много се повиши, ама то нямаше никаква база за сравнение, никаква, че да ти се струва много, след месец-два влезе на 2,65 и вече не ти се струваше много

Коментар

• Благодаря на всички за съветите Май ще послушам тези от вас, които препоръчаха чужди борси вместо БФБ... Имам някои въпроси в тази насока, но ще ги пусна в отделна тема в правилната секция от форума, направих и едно демо в Бенчмарк да видим какво ще излезе

Успех и добри печалби на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ми нали и аз това говоря тук няма губещи всички печелят.Извън форума нещата са по различни.А ти специално губил ли си някога щото не съм чувал.Предполагам че ти навсякъде печелиш дори и никоя жена не ти е отказвала...
        Е, че то, Пешов - когато цялото пазар прави Яхо-о-о-о - сички печелят.

Аз от Саламаджийницата насам не съм се прецаквал с нищо, ако не броим пропуснатите ползи при Любовното послание. Никиту Василев на салам и Долу КФН !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ми нали и аз това говоря тук няма губещи всички печелят.Извън форума нещата са по различни.А ти специално губил ли си някога щото не съм чувал.Предполагам че ти навсякъде печелиш дори и никоя жена не ти е отказвала...
          Естествено че съм губил. То това да се продава на загуба е съществена част от играта. Въпроса е крайния резултат какъв е, като се сумират загубите и печалбите - а от него съм доволен.

Не виждам пък какво точно имаш срещу моите приказки във форума - аз съм си казвал и си казвам големите позиции и то месеци преди да ги затворя. Като приказвах как купувам Софарма около 2 -2,2 половината форум приказваше че я чака на 1,5 - е аз не я чаках. Сега съм я намалил и съм и в МСХ и ИХЛБ предимно. Като толкова те интересува печели ли се или се губи гледай ги как ще се движат следващите месеци МСХ мисля да го държа до около 16-20 на първо време, ИХЛБ не знам то ще е дългосрочно - и може и до 10 лв. да го държа

Коментар

• Недей така с лошото бе Бате

на всички им е ясно че от инвестиране се губи също толкова често колкото може да се спечели. Надали има някой тук който да не е губил. Това е също очакван резултат, но какво интересно има в това да го кажеш в мрежата освен ако не си от тези които обичат да се самобичуват публично. Целта на форума е да си подобряваш инвестиционните умения и да подобриш съотношението печеливши / губещи сделки както и резултат процент загуба и процент печалба по отделните сделки.

И естествено - момчетата обичат да се фукат тъй че като ги чете някой нов може и така да изглежда - всички купуват по дъната и продават по върховете, но нали не сме от вчера тука с по над хиляда мнения сме знаем как стоят нещата реално нали

Но е факт че от миналата година си има един много хубав ръст и някои го хванаха, факт е че други пък са купували по върховете на 2008 година но това не винаги са едни и същи хора. Така че е сигурно че е имало много загубили но и много спечелили в различни периоди от време.
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Аз не мога да се оплача от печалби. Доволен съм от това което изкарвам. Пък не съм едра риба.

Коментар

Ма ти май не четеш внимателно или имаш проблеми с четене и осмисляне на текстове.Затова направо.Да има хора които печелят и това са едрите риби тези които определят правилата тези които манипулират и лъжат.Такива като тебе винаги губят.Винаги губат и тези които със закон са принудени да си дават парите на селски тарикати и мошеници.Това че си купил днес нещо на 1,20 а утре е станало 1,30 не значи че си спечелил.Дори да предположим че си продал и купил друго след определено време иде келнера и всичко се срива тогава ако си купил на 1,20 и цената е стигнала до 1,50 се срива на 0,10 е после пак ще печелиш дори и по 50%
                и така парите ти намаляват докато те оберат.Само туй във форума постоянно печелите.Досега тук за загуби не съм чувал.Губят другите вие винаги печелите.Само че като излезете извън интернет и форума реалността е различна.Парите ги няма.
                Аз не мога да се оплача от печалби. Доволен съм от това което изкарвам. Пък не съм едра риба.

Коментар

Има такива, има и други. Това че ти си решил че всички губят, защото познаваш някакви хора набили се на върха в боклуци не нзначи че всички губят. А и това че някой е загубил 50-60% от 2007 до 2012 не е показателно ако е спечелил *20 или *30 в годините преди 2007.

А от година и половина насам реално всеки който има достатъчно широк портфейл е спечелил. Та пак да кажа - това че ти си мислиш че хората губят не значи че те губят. Нали не смяташ че има такива мазохисти които стоят активно по 10-15 години за да губят през цялото време. По мои наблюдения поне такива хора се махат от пазара отностително бързо и тези които остават са именно тези които печелят. Така че нищо чудно старите участници които още пишат в този форум реално да са на доста добри печалби за целия период, макар че естествено в някои отделни периоди да са на минус.
                  Ма ти май не четеш внимателно или имаш проблеми с четене и осмисляне на текстове.Затова направо.Да има хора които печелят и това са едрите риби тези които определят правилата тези които манипулират и лъжат.Такива като тебе винаги губят.Винаги губат и тези които със закон са принудени да си дават парите на селски тарикати и мошеници.Това че си купил днес нещо на 1,20 а утре е станало 1,30 не значи че си спечелил.Дори да предположим че си продал и купил друго след определено време иде келнера и всичко се срива тогава ако си купил на 1,20 и цената е стигнала до 1,50 се срива на 0,10 е после пак ще печелиш дори и по 50%
                  и така парите ти намаляват докато те оберат.Само туй във форума постоянно печелите.Досега тук за загуби не съм чувал.Губят другите вие винаги печелите.Само че като излезете извън интернет и форума реалността е различна.Парите ги няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    бях и в техническия и в икономическия
                    Баф мамаму тоя форум е чудно място.Тука всичко може.Да не е проблем студент от ТУ да завърши през междучасията и УНСС.Единствено трудно нещо е че парка между двете училища е голям и отнема време за придвижване.Виж обратното не е възможно.Студентите от УНСС просто нямат умствен капацитет да учат в ТУ.

Коментар

Аз съм отдавна в този форум и знам много добре че всички дето са във форума само печелят.Ама на ужким.После идва сметката всичко се срива за няколко дена и пак се почват печалбите.И те така постоянно се печели докато парите изчезнат.Тука имаше едни дето си продаваха апартаментите да печелят други теглеха кредити за същото и през 2008 спечелиха.От тогава само печелят...Много пъти съм обяснявал че няма как човек завършил УНСС да е по умен от човек завършил ТУ.Явно много народ не мое да разбере какво пиша.
                      Има такива, има и други. Това че ти си решил че всички губят, защото познаваш някакви хора набили се на върха в боклуци не нзначи че всички губят. А и това че някой е загубил 50-60% от 2007 до 2012 не е показателно ако е спечелил *20 или *30 в годините преди 2007.

А от година и половина насам реално всеки който има достатъчно широк портфейл е спечелил. Та пак да кажа - това че ти си мислиш че хората губят не значи че те губят. Нали не смяташ че има такива мазохисти които стоят активно по 10-15 години за да губят през цялото време. По мои наблюдения поне такива хора се махат от пазара отностително бързо и тези които остават са именно тези които печелят. Така че нищо чудно старите участници които още пишат в този форум реално да са на доста добри печалби за целия период, макар че естествено в някои отделни периоди да са на минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Който е почнал през последните две години - ДА.
                        Но от началото НЕ.
                        А и за новобранците във внасянето на осигуровки - има време да ги скупосат и тях спецовете в инвестирането от ПФ. Малко да изчакат
                        Е: то някои са останали без работа Девета и са спрели да се осигуряват - те - естествено - вътре.

Коментар

Не ме лъжи
                          Не лъже, бе. Императорът не лъже.

Коментар

Аз съм отдавна в този форум и знам много добре че всички дето са във форума само печелят.Ама на ужким.После идва сметката всичко се срива за няколко дена и пак се почват печалбите.И те така постоянно се печели докато парите изчезнат.Тука имаше едни дето си продаваха апартаментите да печелят други теглеха кредити за същото и през 2008 спечелиха.От тогава само печелят...Много пъти съм обяснявал че няма как човек завършил УНСС да е по умен от човек завършил ТУ.Явно много народ не мое да разбере какво пиша.
                            бях и в техническия и в икономическия

Коментар

Едни губят, но доста повече печелят Все пак важното е от коя страна е човек, а тъй като БФБ расте вече година и половина, очевидно хората инвестирали на нашата борса ще са в много по-голяма степен печеливши отколкото губещи за този период.

Коментар

• Едни губят, но доста повече печелят Все пак важното е от коя страна е човек, а тъй като БФБ расте вече година и половина, очевидно хората инвестирали на нашата борса ще са в много по-голяма степен печеливши отколкото губещи за този период.

Коментар

Working...
                                X