така като гледам...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кучетата на БФБ за 2014 и 2015 година
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравей Монти,
темата не е за ракети, а за дивидентно снасящи компании през 2014 или по скоро за тези даващи добър процент
Колкото до тезата ти за ракета, то май не дребните а трябва да гледаме какво нямат едрите риби те могат да направят водата за заври. Например много са малко ДФ и ПФ стискащи Инс и почти няма ПФ със СФТРД, СФИ и БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТони, защо пусна точно тези?
предполагам че мечока ще обобщи по-пълно нещата!Last edited by tony1975; 29.09.2013, 22:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТони , ракетата на 2014 ще е тази от която имат най малко закупени дребните ... акции....
Нали някой трябва да я вдига....
Познах за ПФ от Съгласие и Евроинс ..
Само те правиха преоценка в Енерго Про мрежи и Етропал и Формопласт...
темата не е за ракети, а за дивидентно снасящи компании през 2014 или по скоро за тези даващи добър процент
Колкото до тезата ти за ракета, то май не дребните а трябва да гледаме какво нямат едрите риби те могат да направят водата да заври. Например много са малко ДФ и ПФ стискащи Инс и почти няма ПФ със СФТРД, СФИ и БФБLast edited by tony1975; 29.09.2013, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на СФТРД - явно печели доверието на инвестиционната общност!
Нали някой трябва да я вдига....
Познах за ПФ от Съгласие и Евроинс ..
Само те правиха преоценка в Енерго Про мрежи и Етропал и Формопласт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечовек нищо не се вижда от тази таблица!Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнениеАз имах идеята да обсъдим кой колко дивидент е дал, сравнено със стойността си към момента и ръста от началото на годината. Лека извадка, която съм събрал и статия от профит.бг, като за дискусия....
сори, файла кофти резолюция, що така???
Коментар
-
Аз имах идеята да обсъдим кой колко дивидент е дал, сравнено със стойността си към момента и ръста от началото на годината. Лека извадка, която съм събрал и статия от профит.бг, като за дискусия....
сори, файла кофти резолюция, що така???Last edited by lpef; 29.09.2013, 20:41.Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
Здравей приятелю Пиб - обичайните заподозрени, нали знаеш. Все пак трябва да изкарвам хонорара дето ми плащат от Инвестор БГ
Да изпуснал съм привелигированите ама за мен те са малко изкуствено даващи дивидент. Аз и Енемона съм изпуснал ама за нея не плачете .
СФАРМ е вътре защото както знаеш тя за мен си е номер 1!
Тук не подценявай бъдещия дивидент, защото не се знае какво ще решим на оса за напред . Всичко зависи от бъдещи разходи, опции за придобиване, конюнктура на пазара, печалба(която за сега върви доста добре) и т.н.
Добре ти предлагаш ФПП и ЛАНД - кажи защо. например заради бъдещия делфинариум и аквапарк за 100млн в Бургас ще се увеличат продажбите на ФПП или въпреки заемите за милиони които изтегли Булленд за да изкупи имотите от Еврохолд ще реализира добра печалба, защото автосалоните са на добра печалба?
За Хим(п) какво да кажа - вижте капиталово къде е от издаването на акцията и тогава преценете каква печалба е донесъл на инвестиралите
Иначе и аз скромно купих чужда сток - Райфайзен банк(дават и дивидент) ще видим къде ще ме закарат!
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениещот неликвиден!
но както казах анкетата дава 10 отговора - предложете вашите кучета и се аргументирайте!
И аз като Пипбелов - щом гледаме съотношение цена-дивидент, Софарма няма начин да е куче, дори и да е бигъл то.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар